AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #1 Del Skrevet 25. oktober 2021 ^^ Anonymkode: 14890...57b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 25. oktober 2021 #2 Del Skrevet 25. oktober 2021 Jeg pleier kjøpe mørbrad eller ytrefilet av okse. Det vil si, jeg kjøper det billigste jeg får tak i, vanligvis first price biffstykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 25. oktober 2021 #3 Del Skrevet 25. oktober 2021 Biffstrimler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #4 Del Skrevet 25. oktober 2021 Mørbrad eller høyrygg, som skjæres i store chunks. Langtidskoker, eller bruker crock pot Anonymkode: 424d8...31e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet 25. oktober 2021 #5 Del Skrevet 25. oktober 2021 Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #6 Del Skrevet 25. oktober 2021 Falukorv Anonymkode: d2c4f...1e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #7 Del Skrevet 25. oktober 2021 Mørbrad, ytrefilet eller flatbiff av elg eller storfe. Har brukt svinekjøtt også😊 Anonymkode: 3909b...88a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #8 Del Skrevet 25. oktober 2021 Høyrygg, bankekjøtt eller mørbrad 🙂 Anonymkode: 5617a...0bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #9 Del Skrevet 25. oktober 2021 Lager uten kjøtt fordi jeg er veganer! Anonymkode: 063bf...6e7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #10 Del Skrevet 25. oktober 2021 Karbonadedeig Anonymkode: 56227...cb6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2021 #11 Del Skrevet 26. oktober 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Lager uten kjøtt fordi jeg er veganer! Anonymkode: 063bf...6e7 Ok, men da lager du jo ikke denne retten, men noe annet. Anonymkode: e215d...408 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 29. oktober 2021 #12 Del Skrevet 29. oktober 2021 Ugresset skrev (På 25.10.2021 den 14.30): Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren. Jeg syns også høyrygg er det beste til nesten alle retter som kan koke lenge. Sper av og til på med et par-tre entrecote, men de kokes selvfølgelig ikke like lenge som høyryggen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2021 #13 Del Skrevet 29. oktober 2021 Hjortekjøtt, eneste kjøttet vi bruker bortsett fra karbonadedeig når vi går tom. Ofte bog eller høyrygg. Anonymkode: 1ea27...932 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå