Gå til innhold

Hva slags kjøtt bruker du i stroganoff gryte?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier kjøpe mørbrad eller ytrefilet av okse.

Det vil si, jeg kjøper det billigste jeg får tak i, vanligvis first price biffstykker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mørbrad eller høyrygg, som skjæres i store chunks. Langtidskoker, eller bruker crock pot

Anonymkode: 424d8...31e

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mørbrad, ytrefilet eller flatbiff av elg eller storfe. Har brukt svinekjøtt også😊

Anonymkode: 3909b...88a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Lager uten kjøtt fordi jeg er veganer!

Anonymkode: 063bf...6e7

Ok, men da lager du jo ikke denne retten, men noe annet.

Anonymkode: e215d...408

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ugresset skrev (På 25.10.2021 den 14.30):

Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren.

Jeg syns også høyrygg er det beste til nesten alle retter som kan koke lenge. Sper av og til på med et par-tre entrecote, men de kokes selvfølgelig ikke like lenge som høyryggen.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjortekjøtt, eneste kjøttet vi bruker bortsett fra karbonadedeig når vi går tom. Ofte bog eller høyrygg.

Anonymkode: 1ea27...932

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...