Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Hva slags kjøtt bruker du i stroganoff gryte?


Anbefalte innlegg

Skrevet

^^

Anonymkode: 14890...57b

Skrevet

Jeg pleier kjøpe mørbrad eller ytrefilet av okse.

Det vil si, jeg kjøper det billigste jeg får tak i, vanligvis first price biffstykker.

Skrevet

Mørbrad eller høyrygg, som skjæres i store chunks. Langtidskoker, eller bruker crock pot

Anonymkode: 424d8...31e

  • Liker 2
Skrevet

Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren.

  • Liker 3
Skrevet

Falukorv

Anonymkode: d2c4f...1e3

Skrevet

Mørbrad, ytrefilet eller flatbiff av elg eller storfe. Har brukt svinekjøtt også😊

Anonymkode: 3909b...88a

Skrevet

Høyrygg, bankekjøtt eller mørbrad 🙂

Anonymkode: 5617a...0bf

Skrevet

Lager uten kjøtt fordi jeg er veganer!

Anonymkode: 063bf...6e7

  • Liker 3
Skrevet

Karbonadedeig

Anonymkode: 56227...cb6

Skrevet
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Lager uten kjøtt fordi jeg er veganer!

Anonymkode: 063bf...6e7

Ok, men da lager du jo ikke denne retten, men noe annet.

Anonymkode: e215d...408

  • Liker 2
Skrevet
Ugresset skrev (På 25.10.2021 den 14.30):

Høyrygg! Masse smak og blir fantastisk mørt etter noen timer småkoking. For hurtigvariant kan man bruke ytrefilet, men stroganoff fortjener tid på komfyren.

Jeg syns også høyrygg er det beste til nesten alle retter som kan koke lenge. Sper av og til på med et par-tre entrecote, men de kokes selvfølgelig ikke like lenge som høyryggen.

 

  • Liker 1
Skrevet

Hjortekjøtt, eneste kjøttet vi bruker bortsett fra karbonadedeig når vi går tom. Ofte bog eller høyrygg.

Anonymkode: 1ea27...932

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...