AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #2 Skrevet 24. oktober 2021 Grønnsaker og saus? Anonymkode: a17e7...53f
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #3 Skrevet 24. oktober 2021 Vegisterkaker, peppersaus eller annen vegansk, brun saus, rødkål, surkål, kokte mandelpoteter med persilledryss, rørte tyttebær, sylteagurk, brokkoli, kokte gulrøtter, salt, pepper - altså vanlig tilbehør til ribbe/svinestek. Ikke alt på en gang da, selvsagt. Anonymkode: ab504...b04
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #4 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Grønnsaker og saus? Anonymkode: a17e7...53f Litt mer spesifik, takk. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #5 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Grønnsaker og saus? Anonymkode: a17e7...53f men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… Og hva slags grønnsaker? Anonymkode: 84820...72a
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #6 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Vegisterkaker, peppersaus eller annen vegansk, brun saus, rødkål, surkål, kokte mandelpoteter med persilledryss, rørte tyttebær, sylteagurk, brokkoli, kokte gulrøtter, salt, pepper - altså vanlig tilbehør til ribbe/svinestek. Ikke alt på en gang da, selvsagt. Anonymkode: ab504...b04 Takk for ordenlig svar. Vurdere også å lage vegisterkaker. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #7 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… Og hva slags grønnsaker? Anonymkode: 84820...72a Ja, Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #8 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… Og hva slags grønnsaker? Anonymkode: 84820...72a Jeg serverer bare nøttestek i julen og har da tilbehøret vi andre har til ribbe/svinestek, som nevnt i svaret over, med unntak av sausen. Jeg velger en saus som "ligner" den vi andre har, siden tilbehøret er så tradisjonelt. Anonymkode: ab504...b04
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #9 Skrevet 24. oktober 2021 Jeg pleier å ha brun saus/rødvinsaus, kokte poteter, rødkål, svisker, tomat og salat som tilbehør. Anonymkode: f0a96...8e6
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #10 Skrevet 24. oktober 2021 Medisterpølser, svisker og surkål. Anonymkode: e69fc...565
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #11 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg serverer bare nøttestek i julen og har da tilbehøret vi andre har til ribbe/svinestek, som nevnt i svaret over, med unntak av sausen. Jeg velger en saus som "ligner" den vi andre har, siden tilbehøret er så tradisjonelt. Anonymkode: ab504...b04 Takk. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #12 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Medisterpølser, svisker og surkål. Anonymkode: e69fc...565 surkål og svisker god ide, Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #13 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg pleier å ha brun saus/rødvinsaus, kokte poteter, rødkål, svisker, tomat og salat som tilbehør. Anonymkode: f0a96...8e6 Tomat og salt tenkte jeg ikke på, takk. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #14 Skrevet 24. oktober 2021 Til jul eller resten av året? Resten av året så har jeg pleid å gå for kokte poteter, saus (lager en stor porsjon og fryser ned i iskuber), og erter eller aspargesbønner med litt brunet smør over (og gjerne hvitløk eller hakkede nøtter som har vært i stekepannen) Anonymkode: 5ef80...8d7
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #15 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Til jul eller resten av året? Resten av året så har jeg pleid å gå for kokte poteter, saus (lager en stor porsjon og fryser ned i iskuber), og erter eller aspargesbønner med litt brunet smør over (og gjerne hvitløk eller hakkede nøtter som har vært i stekepannen) Anonymkode: 5ef80...8d7 Til jul. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #16 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Til jul. Anonymkode: 83a33...621 Da pleier jeg å gå for kokte poteter, sausen min, vegisterkaker (lager også en stor porsjon av dissse), rødkål, og tyttebærsyltetøy Anonymkode: 5ef80...8d7
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #17 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Da pleier jeg å gå for kokte poteter, sausen min, vegisterkaker (lager også en stor porsjon av dissse), rødkål, og tyttebærsyltetøy Anonymkode: 5ef80...8d7 Takk. Anonymkode: 83a33...621
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #18 Skrevet 24. oktober 2021 Stekt rosenkål med litt balsamico og hakket valnøtt er kjempegodt til nøttestek og vegansk/vegetar julemat! Anonymkode: 60cd1...461
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #19 Skrevet 24. oktober 2021 Cranberry eller tyttebær syltetøy surkål og denne sausen https://www.vegetarbloggen.no/2018/12/16/brun-soppsaus/ Anonymkode: 960f0...1da 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2021 #20 Skrevet 24. oktober 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Stekt rosenkål med litt balsamico og hakket valnøtt er kjempegodt til nøttestek og vegansk/vegetar julemat! Anonymkode: 60cd1...461 Takk. Anonymkode: 83a33...621
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå