Gå til innhold

Tilbehør til nøttestek?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

Anonymkode: 83a33...621

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grønnsaker og saus?

Anonymkode: a17e7...53f

Skrevet

Vegisterkaker, peppersaus eller annen vegansk, brun saus, rødkål, surkål, kokte mandelpoteter med persilledryss, rørte tyttebær, sylteagurk, brokkoli, kokte gulrøtter, salt, pepper - altså vanlig tilbehør til ribbe/svinestek. Ikke alt på en gang da, selvsagt. 

Anonymkode: ab504...b04

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Grønnsaker og saus?

Anonymkode: a17e7...53f

Litt mer spesifik, takk.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Grønnsaker og saus?

Anonymkode: a17e7...53f

men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… 

Og hva slags grønnsaker? 

Anonymkode: 84820...72a

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Vegisterkaker, peppersaus eller annen vegansk, brun saus, rødkål, surkål, kokte mandelpoteter med persilledryss, rørte tyttebær, sylteagurk, brokkoli, kokte gulrøtter, salt, pepper - altså vanlig tilbehør til ribbe/svinestek. Ikke alt på en gang da, selvsagt. 

Anonymkode: ab504...b04

Takk for ordenlig svar.

Vurdere også  å lage vegisterkaker.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… 

Og hva slags grønnsaker? 

Anonymkode: 84820...72a

Ja,

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

men hva slags saus? «saus» sier jo svært lite - bechameel-saus, tomatsaus, rødvinssaus, kantarellsaus, beranisesaus, mangosaus, ponzu-saus… 

Og hva slags grønnsaker? 

Anonymkode: 84820...72a

Jeg serverer bare nøttestek i julen og har da tilbehøret vi andre har til ribbe/svinestek, som nevnt i svaret over, med unntak av sausen. Jeg velger en saus som "ligner" den vi andre har, siden tilbehøret er så tradisjonelt. 

Anonymkode: ab504...b04

Skrevet

Jeg pleier å ha brun saus/rødvinsaus, kokte poteter, rødkål, svisker, tomat og salat som tilbehør.

Anonymkode: f0a96...8e6

Skrevet

Medisterpølser, svisker og surkål.

Anonymkode: e69fc...565

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg serverer bare nøttestek i julen og har da tilbehøret vi andre har til ribbe/svinestek, som nevnt i svaret over, med unntak av sausen. Jeg velger en saus som "ligner" den vi andre har, siden tilbehøret er så tradisjonelt. 

Anonymkode: ab504...b04

Takk.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Medisterpølser, svisker og surkål.

Anonymkode: e69fc...565

surkål og svisker god ide,

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg pleier å ha brun saus/rødvinsaus, kokte poteter, rødkål, svisker, tomat og salat som tilbehør.

Anonymkode: f0a96...8e6

Tomat og salt tenkte jeg ikke på, takk.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet

Til jul eller resten av året?

Resten av året så har jeg pleid å gå for kokte poteter, saus (lager en stor porsjon og fryser ned i iskuber), og erter eller aspargesbønner med litt brunet smør over (og gjerne hvitløk eller hakkede nøtter som har vært i stekepannen)

Anonymkode: 5ef80...8d7

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Til jul eller resten av året?

Resten av året så har jeg pleid å gå for kokte poteter, saus (lager en stor porsjon og fryser ned i iskuber), og erter eller aspargesbønner med litt brunet smør over (og gjerne hvitløk eller hakkede nøtter som har vært i stekepannen)

Anonymkode: 5ef80...8d7

Til jul.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Til jul.

Anonymkode: 83a33...621

Da pleier jeg å gå for kokte poteter, sausen min, vegisterkaker (lager også en stor porsjon av dissse), rødkål, og tyttebærsyltetøy 

Anonymkode: 5ef80...8d7

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Da pleier jeg å gå for kokte poteter, sausen min, vegisterkaker (lager også en stor porsjon av dissse), rødkål, og tyttebærsyltetøy 

Anonymkode: 5ef80...8d7

Takk.

Anonymkode: 83a33...621

Skrevet

Stekt rosenkål med litt balsamico og hakket valnøtt er kjempegodt til nøttestek og vegansk/vegetar julemat! 

Anonymkode: 60cd1...461

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Stekt rosenkål med litt balsamico og hakket valnøtt er kjempegodt til nøttestek og vegansk/vegetar julemat! 

Anonymkode: 60cd1...461

Takk.

Anonymkode: 83a33...621

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...