Gå til innhold

Noe tips til god søndagsmiddag i dag for en person - hva vil du lage i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noe tips til god søndagsmiddag i dag for en person - hva vil du lage i dag?

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det kommer vel an på hva du har i hus?

Selv skal jeg ha konfiterte andelår i dag.

Anonymkode: 112b1...3f7

Skrevet

I dag blir det "bare" kjøttkaker. Ordentlig søndagsmiddag for meg er steik, som i engelsk roast, altså noe som står en god stund i ovnen. Jeg har prøvd ut diverse framgangsmåter både på vilt, storfe, kylling og lam. Men jeg er ikke helt fornøyd med tilbehøret, spesielt saus skulle jeg ha satt meg mer inn i.

Skrevet

Kyllingburger.

Anonymkode: e7df2...598

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Jeg skal ha karbonade av elg,  kokte poteter eller potetmos, og  grønnsaker + saus. 

Skrevet

Her blir det kjøttkaker, poteter, grønnsaker og saus. Lager så mye at det blir rester i morgen, for da kommer jeg sent hjem fra jobb. Kjekt å lage opp mye, slik at man har rester til travle/lange dager.

Anonymkode: b99b6...184

Skrevet

Lakseterninger i panna sammen med grønnsaker (i dag blir det gulrot, paprika og rødløk) og godt krydder. Serveres med tagliatelle, litt revet ost og en skje lettrømme. Enkelt, raskt og veldig godt! 

Skrevet

I dag blir det pad thai med tofu

Anonymkode: 026fb...672

  • Liker 2
Skrevet

Her blir det lammesteik i dag.

Anonymkode: 113d4...35e

Skrevet

Idag blir det laks med grønnkål og couscous 😊

Anonymkode: fce10...f3c

  • Liker 1
Skrevet

Langtidskokte kotletter, ha en pakke med 4 kotletter så da blir det middag de neste dagene også. 

Anonymkode: 8be00...b9f

Skrevet

I dag blir det fårikål!

Ellers er typiske søndagsmiddager her:

* Røkt svinekam med ovnsbakte grønnsaker

* Lammegryte

* Biff stroganof

* Biffsnadder

* Pizza

* Lasagne

* Hjemmelaget lapskaus

* Bacalao

* Nachos

* Ovnsbakt omelett

Anonymkode: 1dbdd...618

Skrevet

Dere som lager stek, hva gjør dere med restene? Orker dere å spise det samme til middag de neste 3-4 dagene? Fryser dere ned? Og hvordan tiner dere i så fall?

Anonymkode: ed0f7...112

Skrevet
AnonymBruker skrev (14 timer siden):

Dere som lager stek, hva gjør dere med restene? Orker dere å spise det samme til middag de neste 3-4 dagene? Fryser dere ned? Og hvordan tiner dere i så fall?

Anonymkode: ed0f7...112

Spiser stek to dager, så skjærer jeg resten opp i terninger.

svinekam bruker jeg for å lage lapskaus, lammestek blir til lammegryte. Skinkestek skjærer jeg i skiver. 

Fryser, og tar opp å tiner i kjøleskap/mikro/gryte/stekovn. En svinekam blir vanligvis 7-8 middager, så helt perfekt ha masse ferdig lapskaus i fryseren 😁 har vel sjeldent mindre enn 6 bokser med hjemmelaget ferdigrett i fryser.

Det er også grunnen til at jeg lager "fancy" søndagsmiddag, da lager jeg sånn at jeg har rask mat store deler av kommende uke...

Anonymkode: 1dbdd...618

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...