BAMBI<3 Skrevet 4. oktober 2005 #1 Skrevet 4. oktober 2005 Vi lurer litt på om vi skal kjøre maten slik: forett-rekecoctail hovedrett-kalvsteik dessert- karamelpudding. hva syns dere? men man må jo ha hjelp til å legge maten på tallerken, hvor mange slike hjelpere tror dere man trenger til å servere 70 gjester?
Gjest Piper Skrevet 4. oktober 2005 #2 Skrevet 4. oktober 2005 Høres helt fint ut. Har hørt at det bør ikke være mer enn 10-12 gjester per servitør, for da må mange sitte og vente lenge på maten. En kan også risikere at maten blir kald, før gjestene får den.
lil Skrevet 4. oktober 2005 #3 Skrevet 4. oktober 2005 Hørtes godt ut, men jeg syntes rekecocktail blir litt kjedelig. Karamellpudding er supergodt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå