Gå til innhold

mat til bryllupet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi lurer litt på om vi skal kjøre maten slik: forett-rekecoctail hovedrett-kalvsteik

dessert- karamelpudding. hva syns dere? men man må jo ha hjelp til å legge maten på tallerken, hvor mange slike hjelpere tror dere man trenger til å servere 70 gjester?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Høres helt fint ut.

Har hørt at det bør ikke være mer enn 10-12 gjester per servitør, for da må mange sitte og vente lenge på maten. En kan også risikere at maten blir kald, før gjestene får den.

Skrevet

Hørtes godt ut, men jeg syntes rekecocktail blir litt kjedelig.

Karamellpudding er supergodt :sjarmor:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...