Gå til innhold

Hvordan oppbevare brød som skal serveres i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Står her med 4 nystekte brød som skal serveres i morgen. Når man søker på nettet skulle man tro at det beste er å bare la de stå på benken og bli knusktørre i 24t. Ikke skal man pakke inn i plast, og ikke skal de i kjøleskap. Så hvordan unngår jeg at de blir mursteiner før i morgen?

Anonymkode: 4f659...b00

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Å pakke brødet inn i et rent tøystykke eller stoffpose, gjerne av lin eller bomull, eller la brødet stå uemballert på skjærefjøl med snittflaten ned er beste oppbevaring av brød. Da holder brødet på saftigheten samtidig som skorpen holder seg .

Anonymkode: 99166...2b3

  • Liker 1
Skrevet

Jeg hadde fryst de ned og tatt de opp imorgen tidlig.

Anonymkode: 0e50e...ee5

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Pakk de inn i et kjøkkenhåndkle. 

Skrevet

Jeg baker brød jevnlig og oppbevarer i kjøkkenhåndkle. Holder seg godt og blir ikke knusktørre.

Anonymkode: 6c676...6d0

Skrevet

Sett dem inn i kjøleskapet

Skrevet

Kanskje litt sent men ville fryst de nedi plastpose og tatt de opp 3-4 timer før bruk og latt de tint på en rist med et håndkle over. Altså tine uten pose. 

Anonymkode: 7fec2...095

Skrevet

Til en annen gang; jeg pleier å pakke dem inn i et rent kjøkkenhåndkle og legge en pose over. Da holder de seg saftige og gode uten å tørke ut, og bli ikke myke av plasten. 

Anonymkode: aa532...a68

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...