AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2021 #1 Skrevet 22. oktober 2021 Står her med 4 nystekte brød som skal serveres i morgen. Når man søker på nettet skulle man tro at det beste er å bare la de stå på benken og bli knusktørre i 24t. Ikke skal man pakke inn i plast, og ikke skal de i kjøleskap. Så hvordan unngår jeg at de blir mursteiner før i morgen? Anonymkode: 4f659...b00
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2021 #2 Skrevet 22. oktober 2021 Å pakke brødet inn i et rent tøystykke eller stoffpose, gjerne av lin eller bomull, eller la brødet stå uemballert på skjærefjøl med snittflaten ned er beste oppbevaring av brød. Da holder brødet på saftigheten samtidig som skorpen holder seg . Anonymkode: 99166...2b3 1
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2021 #3 Skrevet 22. oktober 2021 Jeg hadde fryst de ned og tatt de opp imorgen tidlig. Anonymkode: 0e50e...ee5 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. oktober 2021 #4 Skrevet 22. oktober 2021 Pakk de inn i et kjøkkenhåndkle.
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2021 #5 Skrevet 22. oktober 2021 Jeg baker brød jevnlig og oppbevarer i kjøkkenhåndkle. Holder seg godt og blir ikke knusktørre. Anonymkode: 6c676...6d0
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2021 #7 Skrevet 23. oktober 2021 Kanskje litt sent men ville fryst de nedi plastpose og tatt de opp 3-4 timer før bruk og latt de tint på en rist med et håndkle over. Altså tine uten pose. Anonymkode: 7fec2...095
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2021 #8 Skrevet 23. oktober 2021 Til en annen gang; jeg pleier å pakke dem inn i et rent kjøkkenhåndkle og legge en pose over. Da holder de seg saftige og gode uten å tørke ut, og bli ikke myke av plasten. Anonymkode: aa532...a68
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå