AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2021 #1 Skrevet 21. oktober 2021 Jeg har sett litt forskjellige framgangsmåter for koking av mandelpoteter. Noen koker eller trekker andre koker først og skrur av platen og lar dem bli liggende i vannet. Hva gjør du? Hva synes du gir best resultat, smak, konsistens? Anonymkode: b26f8...46c
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2021 #3 Skrevet 29. oktober 2021 Jeg koker opp og trekker dem på lav varme under lokk sånn at det såvidt kommer bobler. Koketid avhenger av størrelsen, er de store kan det ta ca 15-20 min. Så damper jeg dem lett i kjelen etter jeg har helt av vannet Anonymkode: b26f8...46c
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2021 #4 Skrevet 29. oktober 2021 På samme måte som jeg koker alle andre typer poteter: med damprist. Anonymkode: 03efc...8a0
Hoppetaujenta Skrevet 29. oktober 2021 #6 Skrevet 29. oktober 2021 Veldig forsiktig varmebehandling og passer på som en smed.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå