AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2021 #1 Skrevet 16. oktober 2021 Jeg har aldri smakt bokhvete. Hvordan koker dere det? Må det bløtlegges? Er det godt bruke som alternativ til ris? Anonymkode: 31a6d...a76
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2021 #2 Skrevet 16. oktober 2021 Jeg elsker det, bare hiver i gryta og koker det som det står på pakken, veldig bra. Anonymkode: df1ae...668
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2021 #3 Skrevet 16. oktober 2021 Må skylles godt først, men behøver ikke bløtlegging. Kok som du normalt ville kokt ris e.l. Kan brukes som alternativ til ris, ja. Anonymkode: 7f135...df1
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2021 #4 Skrevet 16. oktober 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Må skylles godt først, men behøver ikke bløtlegging. Kok som du normalt ville kokt ris e.l. Kan brukes som alternativ til ris, ja. Anonymkode: 7f135...df1 Visste ikke om det med skylling, takk for tips, jeg kjøper pakker fra sånn innvandresjappe og der er bare en klisterlapp med hvor lenge den skal koke og litt sånn info, resten er på et ukjent språk. Anonymkode: df1ae...668
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå