Gå til innhold

Baking av sukkerbrød


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal forsøke meg på sukkerbrød for første gang, men det er en ting jeg lurer på.

I oppskriften står det:

Sett forme inn i kald ovn og skru den på 190 grader. Når den har nådd dette, skru varmen gradvis ned til 100 grader. Stek i 30 - 35 minutter.

Spørsmålet er når skal jeg sette på klokken? Når temperaturen har kommet opp i 190 grader, eller når den har kommet ned til 100 grader?

Anonymkode: e5652...46f

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Sett forme inn i kald ovn og skru den på 190 grader. Når den har nådd dette, (skru varmen gradvis ned til 100 grader.) Stek i 30 - 35 minutter.

 

Anonymkode: e5652...46f

 

Anonymkode: 4b69c...bea

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

 

Anonymkode: 4b69c...bea

Hæ? Det var jo spørsmålet mitt. Det hadde vært fint om du kunne være så snill og svare på spørsmålet mitt og ikke bare sitere meg.

Anonymkode: e5652...46f

Skrevet

Finn deg en mer forståelig oppskrift. Jeg kan anbefale denne.

Skrevet
Brunhilde skrev (2 minutter siden):

Finn deg en mer forståelig oppskrift. Jeg kan anbefale denne.

Den var ubegripelig siden det er samme opplegget med stekingen.

Anonymkode: e5652...46f

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Den var ubegripelig siden det er samme opplegget med stekingen.

Anonymkode: e5652...46f

Hvor gammel er du?

Du setter ovnen på 200 grader varmluft, åpner døra, setter inn sukkerbrødet og skrur varmen ned til 170 grader. Når det er gjort setter du klokka på 30 minutter. Etter 30 minutter sjekker du om kaka er ferdigstekt.

Unnskyld meg, men snakk om å måtte ha det inn med teskjeer?!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...