Gå til innhold

Hva er det beste fårikål-kjøttet?


Makrron

Anbefalte innlegg

Jeg tenker å prøve å lage fårikål for første gang i dag. Hvor kjøper jeg det beste kjøttet? Og hva slags poteter er best til? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror de fleste butikker har ok kjøtt nå. Jeg pleier å kjøpe en pakke med lårskiver og en pakke med bogskiver - aldri såkalt "fårikålkjøtt". Sistnevnte har ofte litt lite kjøtt på stykkene. Kokefaste poteter fordi du kan ha dem i gryta dagen etter om du får rester. Husk å la det trekke lenge nok, kålen kan godt bli litt brunlig, ikke pent, men godt. Lykke til med god, norsk husmannskost.

Anonymkode: c11db...4fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (25 minutter siden):

Jeg tror de fleste butikker har ok kjøtt nå. Jeg pleier å kjøpe en pakke med lårskiver og en pakke med bogskiver - aldri såkalt "fårikålkjøtt". Sistnevnte har ofte litt lite kjøtt på stykkene. Kokefaste poteter fordi du kan ha dem i gryta dagen etter om du får rester. Husk å la det trekke lenge nok, kålen kan godt bli litt brunlig, ikke pent, men godt. Lykke til med god, norsk husmannskost.

Anonymkode: c11db...4fb

Tusen takk! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...