Gå til innhold

Hva er det beste fårikål-kjøttet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenker å prøve å lage fårikål for første gang i dag. Hvor kjøper jeg det beste kjøttet? Og hva slags poteter er best til? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror de fleste butikker har ok kjøtt nå. Jeg pleier å kjøpe en pakke med lårskiver og en pakke med bogskiver - aldri såkalt "fårikålkjøtt". Sistnevnte har ofte litt lite kjøtt på stykkene. Kokefaste poteter fordi du kan ha dem i gryta dagen etter om du får rester. Husk å la det trekke lenge nok, kålen kan godt bli litt brunlig, ikke pent, men godt. Lykke til med god, norsk husmannskost.

Anonymkode: c11db...4fb

Skrevet
AnonymBruker skrev (25 minutter siden):

Jeg tror de fleste butikker har ok kjøtt nå. Jeg pleier å kjøpe en pakke med lårskiver og en pakke med bogskiver - aldri såkalt "fårikålkjøtt". Sistnevnte har ofte litt lite kjøtt på stykkene. Kokefaste poteter fordi du kan ha dem i gryta dagen etter om du får rester. Husk å la det trekke lenge nok, kålen kan godt bli litt brunlig, ikke pent, men godt. Lykke til med god, norsk husmannskost.

Anonymkode: c11db...4fb

Tusen takk! 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...