Gå til innhold

Dere som ligger i kaloriunderskudd ved å telle kalorier: hva spiser dere for det meste?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Siden det tar litt tid å telle kalorier og å opprette nye oppskrifter, så spiser man gjerne de samme tingene. Hva spiser du? 

Jeg spiser for det meste kjøtt/kylling/fisk med tilbehø: f.eks 1 filet kylling, 200 g grønnsaksblanding, 50 g ris og 1 dl saus. Det er fort gjort å måle opp. Har et par oppskrifter på noen gryter (chili con carne og lapskaus) som jeg koker opp og fordeler i tre bokser, da har jeg middag i tre dager og vet ca. kalorier i hver porsjon. 

Anonymkode: 771d9...9d5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Middag er ganske greit; kjøtt og grønnsaker. Liker rosenkål, aspargesbønner eller evt. mos av gulrot eller blomkål.

Stekker kylling, entrecote eller strimlet svinekjøtt.

Lunsj er alltid mer komplisert siden vi får det servert på jobben...

Anonymkode: 5dbd2...973

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Middag varierer mye. I dag pierogi ruskie med løk og ovnsbakt hodekål. I går lasagne med squash og ricotta. Ellers i det siste:

Gryte med aubergine, squash og hvite bønner.

Grateng med potet og hodekål.

Aubergine- og kikertgryte.

Fylt gresskar 

Gryte med røde linser, poter, gulrot, kål og purre.

Sommerruller med tofu, rødkål, gulrot, koriander, agurk og paprika.

Pai med purre og chevre 

Curry med mangold/bladbete og røde linser.

Afrikansk gryte med peanøtter og diverse grønnsaker 

Ovnsbakte potetbåter, bakt blomkål og vegetarchorizo.

Spicy kikerter og brokkoli med focaccia 

Borsjtsj

Chili sin carne med svarte bønner 

Varm gresskarsalat med kidneybønner, tomat, paprika, rødløk og ruccula

Stekt tofu med potetbåter og bakt brokkoli 

Auberginegrateng med  gnocchi

Risotto med bondebønner og erter

Risotto med gulrot, squash og stangselleri toppet med stekt østerssopp

Gresskar med linser, rødløk og persille

Squashkaker med feta og dill

Wok (diverse grønnsaker) og tofu

 

 

Anonymkode: fc819...ec9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...