AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2021 #1 Skrevet 10. oktober 2021 Jeg tenkte å prøve hel bokhvete og bruke som ris (det går vel an?). Hvordan tilbereder man det? Må det bløtlegges? Eller bare skylles? Koketid? Anonymkode: 8ae9a...da0
kaledonia Skrevet 10. oktober 2021 #2 Skrevet 10. oktober 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg tenkte å prøve hel bokhvete og bruke som ris (det går vel an?). Hvordan tilbereder man det? Må det bløtlegges? Eller bare skylles? Koketid? Anonymkode: 8ae9a...da0 (1) How to COOK Buckwheat | an easy way BUCKWHEAT recipes - YouTube Se her.
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2021 #3 Skrevet 10. oktober 2021 Bløtlegg en times tid,skyll godt og kok i 5-8 min Anonymkode: 50880...c18
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå