Gå til innhold

Ferdige pizzabunner. Tips til hvordan unngå at de blir bløt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Synes ofte de blir bløt, spesielt i midten, og jeg har ikke sånn veldig tykt lag med fyll. 

Anonymkode: aba0c...ead

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det har jeg aldri opplevd...

Anonymkode: b4b57...334

Skrevet

Nøyaktig hvilken type er det snakk om?

Ikke opplevd..

Anonymkode: cc3c4...869

  • Liker 1
Skrevet

Hvis det er veldig mye vann i fyllet kan bunnen bli bløt. Det løser du ved å lage en fastere saus, steke ut vannet på soppen, helle vannet av ananasen og maisen, ikke ha for mye tomater på og steke baconet først hvis du bruker billig bacon.

Du bør også følge instruksjonene på pakken, og vente til den er ferdig før du tar den ut.

Anonymkode: 7455a...436

  • Liker 1
Skrevet

Stekt lenge nok? Mye fuktig fyll?

Uansett, lær deg å lag pizzabunn selv. Kan fint lagde den etpar dager i forveien, bruk mel fra Caputo for eks.

Anonymkode: deff1...626

Skrevet

Har aldri hatt det problemet. Tenker du enten har for bløtt fyll og/eller ikke steker pizzaen lenge nok f eks. 

Anonymkode: dffa7...145

Skrevet

Jeg forhåndssteker alltid pizzabunn i 5 minutter før jeg legger på fyll, både hjemmelaget og bortekjøpt. Elsker sprø bunn! 

Anonymkode: 39a39...6d8

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Jeg forhåndssteker alltid pizzabunn i 5 minutter før jeg legger på fyll, både hjemmelaget og bortekjøpt. Elsker sprø bunn! 

Anonymkode: 39a39...6d8

Samme her. Synes den blir både mer sprø OG luftig.

Anonymkode: cc3c4...869

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...