Belit Skrevet 1. oktober 2005 #1 Skrevet 1. oktober 2005 Det er så mange som ønsker seg enkle fiskeoppskrifter her inne, så jeg tenkte jeg skulle legge inn noe jeg fant på her om dagen som ble veldig godt: Torsk i ovn med rød saus: 1 pakke frossen gourmettorsk, tint eller halvtint 4-8 skiver spekeskinke eller salami 1 glass grillet, hel paprika (feks merket Gaea), eller 5 røde paprika som du griller og flår selv (da blir det straks mer tidkrevende og omstendelig...) 2 hvitløksfedd, finhakket 1 ss tomatpuré 1 ss balsamicoeddik 2 ts sukker 1 ts salt 2-3 sveiver sort pepper fra kvern. Kjør ingrediensene f.o.m. paprika t.o.m. pepper i food processor til det blir en jevn masse. Surr i panne i 2-5 minutter. Hell sausen i en ildfast form. Legg fiskestykkene oppå sausen. Legg skiver av spekeskinke eller salami over fisken. Sett inn i varm ovn og stek på 225 grader (gjerne med varmluft så blir skinken ekstra sprø) i 20-30 minutter, avhengig av hvor tint fisken var da du satte den inn. Sjekk om den er ferdig (flaker seg) etter 20 min, og stek eller lengre hvis ikke. Server med kokt ris eller Couscoussalat: Lag couscous som angitt på pakken, 2,5 dl tørr couscous er passe til en liten familie. (Kan også bruke bulgur eller kokt, kald ris av typen parboiled) 1 rød paprika, i små terninger 1 liten boks maiskorn 1/2 rødløk, finhakket (evt 2-3 vårløk, finhakket isteden) 3 tomater, innmaten tatt ut, i små terninger ca 1 dl sorte oliven, grovhakket 1/2 pakke ruccola Bland alle ingrediensene. Sausen er kjempegod på salaten!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå