Minya Skrevet 17. oktober 2021 #21 Del Skrevet 17. oktober 2021 Laks maki, laks nigiri, scampi nigiri og evt tempura med enten scampi eller kylling er en god start for en nybegynner. Og det har også veldig mye å si hvilket fyll de bruker i makien, jeg foretrekker agurk over avocado feks, men det er også litt etter dagsformen. Kveite kan også være godt for en nybegynner, det er en mild, men smakfull hvit fisk, mens tunfisk ofte kan smake litt for mye jern for enkelte. Jeg er ikke spesielt glad i det feks, jeg synes den ofte blir for jernete. Kamskjell er veldig varierende om du liker det eller ikke, jeg har aldri vært begeistret for kamskjell. Smørfisk, hvis det er tilgjengelig på den aktuelle sushirestauranten, er også en god start-fisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå