Gå til innhold

Er solbærtoddy det samme som varm solbærsaft?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bor i Sverige og jeg finner ikke solbærtoddy her. 
Finner solbærsaft. 
Men i toddy er det vel også noe sirup og greier? 

Funker det like greit å bare varme solbærsaft?

Anonymkode: 82cfd...839

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk blandingsforholdet og smak. Tror det skal gå bra. I Norge heter det vel solbærsirup, men det er vel egentlig ikke noe annerledes enn saft. Om det skulle smake veldig lite så øker du bare saft-delen til du synes det smaker bra.

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Bor i Sverige og jeg finner ikke solbærtoddy her. 
Finner solbærsaft. 
Men i toddy er det vel også noe sirup og greier? 

Funker det like greit å bare varme solbærsaft?

Anonymkode: 82cfd...839

Det funker,men smaker ikke det samme :)

Anonymkode: 43fa3...31a

Skrevet
visp skrev (36 minutter siden):

Bruk blandingsforholdet og smak. Tror det skal gå bra. I Norge heter det vel solbærsirup, men det er vel egentlig ikke noe annerledes enn saft. Om det skulle smake veldig lite så øker du bare saft-delen til du synes det smaker bra.

Saft og sirup er ikke det samme :)

https://www.nettavisen.no/side2/helse/saft-kan-inneholde-mer-sukker-enn-brus/s/12-95-3423276201

«Sirupene skiller seg ut fordi sukker står oppført som aller først i ingrediens. Ingrediensen som står oppført først, er den det er mest av i produktet, opplyser Steencuh Lied.

Hun forteller at forskjellen på sirup og saft, er at førstnevnte har mindre råsaft og dermed mer sukker. Kravet til vanlig saft er 50 prosent råvare»

Anonymkode: 43fa3...31a

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Saft og sirup er ikke det samme :)

https://www.nettavisen.no/side2/helse/saft-kan-inneholde-mer-sukker-enn-brus/s/12-95-3423276201

«Sirupene skiller seg ut fordi sukker står oppført som aller først i ingrediens. Ingrediensen som står oppført først, er den det er mest av i produktet, opplyser Steencuh Lied.

Hun forteller at forskjellen på sirup og saft, er at førstnevnte har mindre råsaft og dermed mer sukker. Kravet til vanlig saft er 50 prosent råvare»

Anonymkode: 43fa3...31a

Ja, har lært det en gang men hadde glemt det🙂 Sjekket på solbærsirupen min nå og det er 40 % råsaft fra solbær, så forskjellen er sikkert ikke så stor om ts lager litt sterkere saft kanskje.

Skrevet

for min del så er solbærtoddy med noe krydder også og er ikke bare ren oppvarmet solbærsaft, type nellik, kanel, kardemomme

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...