AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #1 Del Skrevet 5. oktober 2021 Bor i Sverige og jeg finner ikke solbærtoddy her. Finner solbærsaft. Men i toddy er det vel også noe sirup og greier? Funker det like greit å bare varme solbærsaft? Anonymkode: 82cfd...839 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 5. oktober 2021 #2 Del Skrevet 5. oktober 2021 Bruk blandingsforholdet og smak. Tror det skal gå bra. I Norge heter det vel solbærsirup, men det er vel egentlig ikke noe annerledes enn saft. Om det skulle smake veldig lite så øker du bare saft-delen til du synes det smaker bra. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #3 Del Skrevet 5. oktober 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Bor i Sverige og jeg finner ikke solbærtoddy her. Finner solbærsaft. Men i toddy er det vel også noe sirup og greier? Funker det like greit å bare varme solbærsaft? Anonymkode: 82cfd...839 Det funker,men smaker ikke det samme Anonymkode: 43fa3...31a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #4 Del Skrevet 5. oktober 2021 visp skrev (36 minutter siden): Bruk blandingsforholdet og smak. Tror det skal gå bra. I Norge heter det vel solbærsirup, men det er vel egentlig ikke noe annerledes enn saft. Om det skulle smake veldig lite så øker du bare saft-delen til du synes det smaker bra. Saft og sirup er ikke det samme https://www.nettavisen.no/side2/helse/saft-kan-inneholde-mer-sukker-enn-brus/s/12-95-3423276201 «Sirupene skiller seg ut fordi sukker står oppført som aller først i ingrediens. Ingrediensen som står oppført først, er den det er mest av i produktet, opplyser Steencuh Lied. Hun forteller at forskjellen på sirup og saft, er at førstnevnte har mindre råsaft og dermed mer sukker. Kravet til vanlig saft er 50 prosent råvare» Anonymkode: 43fa3...31a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 5. oktober 2021 #5 Del Skrevet 5. oktober 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Saft og sirup er ikke det samme https://www.nettavisen.no/side2/helse/saft-kan-inneholde-mer-sukker-enn-brus/s/12-95-3423276201 «Sirupene skiller seg ut fordi sukker står oppført som aller først i ingrediens. Ingrediensen som står oppført først, er den det er mest av i produktet, opplyser Steencuh Lied. Hun forteller at forskjellen på sirup og saft, er at førstnevnte har mindre råsaft og dermed mer sukker. Kravet til vanlig saft er 50 prosent råvare» Anonymkode: 43fa3...31a Ja, har lært det en gang men hadde glemt det🙂 Sjekket på solbærsirupen min nå og det er 40 % råsaft fra solbær, så forskjellen er sikkert ikke så stor om ts lager litt sterkere saft kanskje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poledra Skrevet 5. oktober 2021 #6 Del Skrevet 5. oktober 2021 for min del så er solbærtoddy med noe krydder også og er ikke bare ren oppvarmet solbærsaft, type nellik, kanel, kardemomme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå