AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #1 Skrevet 5. oktober 2021 Ok, her er problemstillingen: Hvitløk er supergodt i dipper og tomatsauser og annet, men hvordan tilbereder man den uten å forgifte omgivelsene i ettertid, altså unngår dårlig ånde? Hjelper det å koke den helt til den er most, til den nesten går i oppløsning? Andre teknikker? Anonymkode: 1d088...d72
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #2 Skrevet 5. oktober 2021 Går det an da? Spiser man nok hvitløk til å få hvitløksånde så skjer det vel uansett. Så kan jeg uhjelpsomt legge til at jeg aldri har luktet det andre kaller hvitløksånde. Kjenner rett og slett ingen forskjell. Supert for meg, supert for samboer som elsker hvitløk Anonymkode: edca4...696 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå