Gå til innhold

Lage sjokoladekake. Har jeg gjort feil?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Lurer litt på om jeg har gjort litt feil ved baking av kake..... 

Sto i oppskriften at kaken kunne settes i kjøleskapet slik at det ble lettere å skjære den i to. Det skal nemlig sjokoladekrem mellom lagene. 

Jeg satt kaken (uten glasur/krem) direkte inn i kjøleskapet uten å dekke til. Betyr det at kaken blir steinhard? 😬

 

Endret av Stellia
Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Neida, og når du har delt den og fylt den, så lar du den står i romtemperatur en times tid før servering, så bør det gå helt fint. :)

(Du kan jo uansett ikke ta glasur på før du har delt den og fylt den med krem ;) )

 

Endret av Brunhilde
Skrevet

Den kan kanskje tørke ut litt, men da kan du spraye den med litt sukkervann (eller mozell om du har det! Bestemors fantastiske triks for en saftig kake)

Anonymkode: ebf7b...a9a

  • Liker 2
Skrevet

Spørs hvor lenge du lar den stå og hva den er laget av. Den kam bli hard av å bli kald, og den kan bli tørr av å være utildekket. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...