Stellia Skrevet 5. oktober 2021 #1 Skrevet 5. oktober 2021 (endret) Lurer litt på om jeg har gjort litt feil ved baking av kake..... Sto i oppskriften at kaken kunne settes i kjøleskapet slik at det ble lettere å skjære den i to. Det skal nemlig sjokoladekrem mellom lagene. Jeg satt kaken (uten glasur/krem) direkte inn i kjøleskapet uten å dekke til. Betyr det at kaken blir steinhard? 😬 Endret 5. oktober 2021 av Stellia
Brunhilde Skrevet 5. oktober 2021 #2 Skrevet 5. oktober 2021 (endret) Neida, og når du har delt den og fylt den, så lar du den står i romtemperatur en times tid før servering, så bør det gå helt fint. (Du kan jo uansett ikke ta glasur på før du har delt den og fylt den med krem ) Endret 5. oktober 2021 av Brunhilde
AnonymBruker Skrevet 5. oktober 2021 #3 Skrevet 5. oktober 2021 Den kan kanskje tørke ut litt, men da kan du spraye den med litt sukkervann (eller mozell om du har det! Bestemors fantastiske triks for en saftig kake) Anonymkode: ebf7b...a9a 2
KatteLatte Skrevet 5. oktober 2021 #4 Skrevet 5. oktober 2021 Spørs hvor lenge du lar den stå og hva den er laget av. Den kam bli hard av å bli kald, og den kan bli tørr av å være utildekket.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå