AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #1 Skrevet 4. oktober 2021 Svigersønn er laktoseintolerant og jeg skal bake kake. Den kaken jeg har lovet inneholder smør. Hvordan blir resultat om jeg bruker laktosefritt? Har det noe å si? Bør jeg finne en annen oppskrift som ikke inneholder smør? Anonymkode: f0d4f...3f8
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #2 Skrevet 4. oktober 2021 Det har ingen ting å si. Anonymkode: 4af08...4fd 1
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #3 Skrevet 4. oktober 2021 Går helt fint ☺️ Anonymkode: fbcc1...991
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #4 Skrevet 4. oktober 2021 Selv er jeg veganer og bruker eldorado melkefritt margarin når jeg baker og det går helt fint Vil samtidig tipse om noen oppskrifter på kaker som bruker olje https://www.detsoteliv.no/oppskrift/crazy-devil-chocolate-cake http://www.utenalt.no/2013/03/gulrotkake-na-ogsa-uten-egg.html?m=1 (bruker vanlig hvetemel) https://www.detsoteliv.no/oppskrift/ultimate-chocolate-crazy-cake Anonymkode: 74e91...488
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #5 Skrevet 4. oktober 2021 Tusen takk alle❤️ Da blir det eplekake med laktosefritt smør. Anonymkode: f0d4f...3f8
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2021 #6 Skrevet 4. oktober 2021 Laktosefritt meierismør er helt fint- smaker like godt. Bruker du derimot den blå melangen blir smaken «flatere» og man bør bruke litt ekstra salt og krydder for å løfte smaken. Anonymkode: 660ba...425 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå