Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg klarte å koke fårikålen tørt og det smaker nå svidd av både kålen og lammet. Har dere noen tips på å redde kjøttet? Synes det er så synd å kaste mat.

Anonymkode: c5ef5...ca6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Som regel tenker jeg at noe kan gjøres, men når alt smaker svidd, så er det egentlig bare en ting å gjøre, kaste og ta lærdom. Du får (sannsynligvis) ikke bort den brente smaken.

  • Liker 2
Skrevet

Den brente smaken som blir på kjøttet er ikke noe godt. Kast og gå videre. 

Anonymkode: 876f7...b28

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...