AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2021 #1 Skrevet 2. oktober 2021 Jeg klarte å koke fårikålen tørt og det smaker nå svidd av både kålen og lammet. Har dere noen tips på å redde kjøttet? Synes det er så synd å kaste mat. Anonymkode: c5ef5...ca6
Brunhilde Skrevet 3. oktober 2021 #2 Skrevet 3. oktober 2021 Som regel tenker jeg at noe kan gjøres, men når alt smaker svidd, så er det egentlig bare en ting å gjøre, kaste og ta lærdom. Du får (sannsynligvis) ikke bort den brente smaken. 2
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2021 #3 Skrevet 3. oktober 2021 Den brente smaken som blir på kjøttet er ikke noe godt. Kast og gå videre. Anonymkode: 876f7...b28 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå