AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2021 #1 Skrevet 2. oktober 2021 Hva er din favoritt topping til brusjetta? Trenger tips, begynner å gå lei av tomat og ost 😃 Anonymkode: de248...0a8
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2021 #2 Skrevet 3. oktober 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Hva er din favoritt topping til brusjetta? Trenger tips, begynner å gå lei av tomat og ost 😃 Anonymkode: de248...0a8 Hummus med soltørket tomat toppet med cherrytomater og friske urter Cherry tomater, gjerne i forskjellige farger en god håndfull frisk persille en god håndfull frisk basilikum god oliven olje pepper Skjær cherrytomater i to eller i båter om de er store. Grovhakk urtene. Smør hummus på de avkjølte brusjettaene og strø med litt urter. Topp med tomater og mer urter. Hell litt god olivenolje over det hele og avslutt med litt nykvernet pepper. Oppskrift hummus 200 g hermetiske kikerter (skylt i vann og tørket) 1 hvitløksfedd 1-2 ss soltørkede tomater 1 ss tahini 2 ss olivenolje 1 ss sitronsaft 1/2 ts spisskummin En liten klype salt ca 3-4 ss iskaldt vann (prøv deg litt frem) Skyll kikertene godt og la de stå å tørke litt. Ha alt i en blender/foodprosessor utenom vann. Miks dette sammen en god stund til det får en myk konsistens, prøv deg her litt frem med vannet til du får en ønsket konsistens på hummusen – skal ikke være for rennende. Avokado, hvitløk og tomatsalat med basilikum 150 g tomater 1 fedd hvitløk 2 ss olivenolje ¼ stk. avokado 1 ss pinjekjerner balsamicoeddik basilikum flaksalt og pepper, etter smak Slik gjør du det Skjær tomatene i terninger.( La dem gjerne få dryppe av seg litt i en sil, mens du fikser brødskivene.) Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, pinjekjerner, en klype salt og kvernet pepper. Topp skivene med avokado og tomatsalat. Anonymkode: 4ac58...aa5
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2021 #3 Skrevet 3. oktober 2021 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Hummus med soltørket tomat toppet med cherrytomater og friske urter Cherry tomater, gjerne i forskjellige farger en god håndfull frisk persille en god håndfull frisk basilikum god oliven olje pepper Skjær cherrytomater i to eller i båter om de er store. Grovhakk urtene. Smør hummus på de avkjølte brusjettaene og strø med litt urter. Topp med tomater og mer urter. Hell litt god olivenolje over det hele og avslutt med litt nykvernet pepper. Oppskrift hummus 200 g hermetiske kikerter (skylt i vann og tørket) 1 hvitløksfedd 1-2 ss soltørkede tomater 1 ss tahini 2 ss olivenolje 1 ss sitronsaft 1/2 ts spisskummin En liten klype salt ca 3-4 ss iskaldt vann (prøv deg litt frem) Skyll kikertene godt og la de stå å tørke litt. Ha alt i en blender/foodprosessor utenom vann. Miks dette sammen en god stund til det får en myk konsistens, prøv deg her litt frem med vannet til du får en ønsket konsistens på hummusen – skal ikke være for rennende. Avokado, hvitløk og tomatsalat med basilikum 150 g tomater 1 fedd hvitløk 2 ss olivenolje ¼ stk. avokado 1 ss pinjekjerner balsamicoeddik basilikum flaksalt og pepper, etter smak Slik gjør du det Skjær tomatene i terninger.( La dem gjerne få dryppe av seg litt i en sil, mens du fikser brødskivene.) Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, pinjekjerner, en klype salt og kvernet pepper. Topp skivene med avokado og tomatsalat. Anonymkode: 4ac58...aa5 Den siste har jeg forsøkt, og synes den er god. Jeg er ikke glad i tomater, så jeg droppet det på mine skiver. Anonymkode: a2431...cdc
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2021 #4 Skrevet 3. oktober 2021 Hva er «brusjetta»? Du mener bruschetta, som uttales med «k»? Anonymkode: 7486e...141 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå