Gå til innhold

Topping til brusjetta


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er din favoritt topping til brusjetta? Trenger tips, begynner å gå lei av tomat og ost 😃

Anonymkode: de248...0a8

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (13 timer siden):

Hva er din favoritt topping til brusjetta? Trenger tips, begynner å gå lei av tomat og ost 😃

Anonymkode: de248...0a8

Hummus med soltørket tomat toppet med cherrytomater og friske urter

Cherry tomater, gjerne i forskjellige farger 
en god håndfull frisk persille 
en god håndfull frisk basilikum 
god oliven olje 
pepper

Skjær cherrytomater i to eller i båter om de er store. Grovhakk urtene.

Smør hummus på de avkjølte brusjettaene og strø med litt urter. Topp med tomater og mer urter.

Hell litt god olivenolje over det hele og avslutt med litt nykvernet pepper.

Oppskrift hummus 

200 g hermetiske kikerter (skylt i vann og tørket) 
1 hvitløksfedd 
1-2 ss soltørkede tomater 
1 ss tahini 
2 ss olivenolje 
1 ss sitronsaft 
1/2 ts spisskummin 
En liten klype salt 
ca 3-4 ss iskaldt vann (prøv deg litt frem)

Skyll kikertene godt og la de stå å tørke litt. Ha alt i en blender/foodprosessor utenom vann. Miks dette sammen en god stund til det får en myk konsistens, prøv deg her litt frem med vannet til du får en ønsket konsistens på hummusen – skal ikke være for rennende.   
 

Avokado, hvitløk og tomatsalat med basilikum

150 g tomater 
1 fedd hvitløk 
2 ss  olivenolje 
¼ stk. avokado 
1 ss pinjekjerner 
balsamicoeddik 
basilikum 
flaksalt og pepper, etter smak

Slik gjør du det

Skjær tomatene i terninger.( La dem gjerne få dryppe av seg litt i en sil, mens du fikser brødskivene.)

Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, pinjekjerner, en klype salt og kvernet pepper.

Topp skivene med avokado og tomatsalat.

 

Anonymkode: 4ac58...aa5

Skrevet
AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

Hummus med soltørket tomat toppet med cherrytomater og friske urter

Cherry tomater, gjerne i forskjellige farger 
en god håndfull frisk persille 
en god håndfull frisk basilikum 
god oliven olje 
pepper

Skjær cherrytomater i to eller i båter om de er store. Grovhakk urtene.

Smør hummus på de avkjølte brusjettaene og strø med litt urter. Topp med tomater og mer urter.

Hell litt god olivenolje over det hele og avslutt med litt nykvernet pepper.

Oppskrift hummus 

200 g hermetiske kikerter (skylt i vann og tørket) 
1 hvitløksfedd 
1-2 ss soltørkede tomater 
1 ss tahini 
2 ss olivenolje 
1 ss sitronsaft 
1/2 ts spisskummin 
En liten klype salt 
ca 3-4 ss iskaldt vann (prøv deg litt frem)

Skyll kikertene godt og la de stå å tørke litt. Ha alt i en blender/foodprosessor utenom vann. Miks dette sammen en god stund til det får en myk konsistens, prøv deg her litt frem med vannet til du får en ønsket konsistens på hummusen – skal ikke være for rennende.   
 

Avokado, hvitløk og tomatsalat med basilikum

150 g tomater 
1 fedd hvitløk 
2 ss  olivenolje 
¼ stk. avokado 
1 ss pinjekjerner 
balsamicoeddik 
basilikum 
flaksalt og pepper, etter smak

Slik gjør du det

Skjær tomatene i terninger.( La dem gjerne få dryppe av seg litt i en sil, mens du fikser brødskivene.)

Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, pinjekjerner, en klype salt og kvernet pepper.

Topp skivene med avokado og tomatsalat.

 

Anonymkode: 4ac58...aa5

Den siste har jeg forsøkt, og synes den er god. Jeg er ikke glad i tomater, så jeg droppet det på mine skiver. 

Anonymkode: a2431...cdc

Skrevet

Hva er «brusjetta»? Du mener bruschetta, som uttales med «k»? 

Anonymkode: 7486e...141

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...