Gjest mangler kreativitet... Skrevet 30. september 2005 #1 Skrevet 30. september 2005 Er så glad i tomatsalat (tomat, rødløk, olje, vineddikk, salt, pepper, urter og kanskje litt fetaost...) Hva slags retter kan man lage med tomatsalat som tilbehør? Jeg har jo noen på lur, men trenger å utvide repertoaret... :enig_anim:
Arkana Skrevet 30. september 2005 #3 Skrevet 30. september 2005 Alt mulig rart: biff, laks, kylling, lammestek +++
Gjest gjest1 Skrevet 30. september 2005 #4 Skrevet 30. september 2005 Tomatsalat og ostepai med broccoli er en klassiker hos meg. Noen ganger lager jeg sur/søt dressing over (sukker og eddik).
Gjest piaf Skrevet 30. september 2005 #5 Skrevet 30. september 2005 Litt i samme gate som Lilypie: Jeg bruker iblant tomatsalat til pai med purre, chèvre og valnøtter. Eller bare ved siden av en omelett med feks purre, squash og bacon. Og til hjemmelaget potetmos og gode pølser, særlig hvis man finner noen med urter i (jeg liker lammepølser best ).
Nilma Skrevet 30. september 2005 #7 Skrevet 30. september 2005 Tomatsalat er godt til ovnsbakt fisk med skorpe av urter og loffsmuler / strøkavring. Dessuten bruker jeg gjerne tomatsalat ved siden av lasagne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå