Gå til innhold

Havabbor


Anbefalte innlegg

Skrevet

Får besøk av en kompis i kveld som skal ha med et par selvfiskede havabborer. Har faktisk aldri brukt denne fisken selv, så trenger noen tips til hva som kan være godt tilbehør og gode tilberedningsmåter!

Har til å vurdert å beine den ut, fylle med urter og sitronskiver og steke de hel i ovnen.Noen andre forslag?

Skrevet

Det hørtes veldig godt ut. :)

Et annet forslag:

Legg potetskiver i bunnen av en stor ildfast form, dryss over hakket løk, hvitløk, chili og paprika. Salt, pepper og olje. Ha mer potetskiver over. Dekk med folie og stek i ovn ca 200 grader i 1 time. Fisken gnis inn med salt og pepper. Legg laurbærblad og timian i buken. Legg fisken oppå potetene og stek videre (uten folie) 30 minutter.

Skrevet

Ser ut som en kjempegod oppskrift, Arkana! Kan du anbefale en annen fisk som kan passe til den? Har nemlig funnet en annen oppskrift som skal prøves idag, men den du kom med må prøves senere! Idag blir det havabbor med nøttesmør, pasta og fenikkel!

Skrevet

Du kan bruke akkurat den fisken du vil, men skal jeg trekke fram noen så kanskje brosme, laks, sjøørret?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...