Gjest gjest1 Skrevet 30. september 2005 #1 Skrevet 30. september 2005 Får besøk av en kompis i kveld som skal ha med et par selvfiskede havabborer. Har faktisk aldri brukt denne fisken selv, så trenger noen tips til hva som kan være godt tilbehør og gode tilberedningsmåter! Har til å vurdert å beine den ut, fylle med urter og sitronskiver og steke de hel i ovnen.Noen andre forslag?
Arkana Skrevet 30. september 2005 #2 Skrevet 30. september 2005 Det hørtes veldig godt ut. Et annet forslag: Legg potetskiver i bunnen av en stor ildfast form, dryss over hakket løk, hvitløk, chili og paprika. Salt, pepper og olje. Ha mer potetskiver over. Dekk med folie og stek i ovn ca 200 grader i 1 time. Fisken gnis inn med salt og pepper. Legg laurbærblad og timian i buken. Legg fisken oppå potetene og stek videre (uten folie) 30 minutter.
Gjest gjest1 Skrevet 30. september 2005 #3 Skrevet 30. september 2005 Ser ut som en kjempegod oppskrift, Arkana! Kan du anbefale en annen fisk som kan passe til den? Har nemlig funnet en annen oppskrift som skal prøves idag, men den du kom med må prøves senere! Idag blir det havabbor med nøttesmør, pasta og fenikkel!
Arkana Skrevet 30. september 2005 #4 Skrevet 30. september 2005 Du kan bruke akkurat den fisken du vil, men skal jeg trekke fram noen så kanskje brosme, laks, sjøørret?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå