AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #1 Skrevet 30. september 2021 Lenge siden jeg har spist på Egon men da jeg har gjort det og spist pommes frites har det vært noe gult/hvitt man dyppet pommes frites i... Hva er det? Har så lyst på sånn, men vet ikke hva det er.. Anonymkode: d848f...b3b
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #2 Skrevet 30. september 2021 Aioli? Anonymkode: f4f3d...b98 1
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #3 Skrevet 30. september 2021 Majones? Anonymkode: 75618...53d 1
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #4 Skrevet 30. september 2021 Helt sikkert aioli. Anonymkode: c6c0c...416
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #5 Skrevet 30. september 2021 Karri majones? Anonymkode: 5c877...ea5
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #6 Skrevet 30. september 2021 Bearnesaus Anonymkode: 3d113...15d 1
Sokkar Skrevet 30. september 2021 #7 Skrevet 30. september 2021 Kommer annpå hva du har bestilt. Varierer hva som blir servert på siden.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #8 Skrevet 30. september 2021 Du var på gourmet-Egon ja...😂 Anonymkode: dfd9e...2b5
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #9 Skrevet 30. september 2021 Tartar-saus, kanskje. Anonymkode: 51994...762
Cuntzilla Skrevet 30. september 2021 #10 Skrevet 30. september 2021 Jeg har aldri vært på Egon, men dip til pommes frites er 90% av gangene majones eller ketchup. Og det høres ut som du beskriver majones.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #11 Skrevet 30. september 2021 Just now, AnonymBruker said: Tartar-saus, kanskje. Anonymkode: 51994...762 Tartarsaus er laget med majones, veldig vanlig å få til pommes frites i England. Anonymkode: 51994...762
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #12 Skrevet 30. september 2021 Muligens hvitløksdressing… Det serveres iallfall til noen retter på Egon. Anonymkode: c8f44...039
Lea Skrevet 30. september 2021 #13 Skrevet 30. september 2021 Pommes fristen på Egon er veldig god. Aner ikke hva det hvite heter.🙂
Belima Skrevet 1. oktober 2021 #15 Skrevet 1. oktober 2021 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Lenge siden jeg har spist på Egon men da jeg har gjort det og spist pommes frites har det vært noe gult/hvitt man dyppet pommes frites i... Hva er det? Har så lyst på sånn, men vet ikke hva det er.. Anonymkode: d848f...b3b Remulade er veldig vanlig å servere. Selvsagt også ketchup og mye annet andre skriver. Aioli har vel kommet de senere årene.
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2021 #16 Skrevet 1. oktober 2021 Trøffelmajones? Anonymkode: 4c6e8...238
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå