AnonymBruker Skrevet 29. september 2021 #1 Skrevet 29. september 2021 Jeg er helt ny med parmesan. Er det bare form og størrelse som er forskjellen på en stick og en trekant? Er de skåret fra akkurat samme ost om det er to som ellers ser like ut ifht produsent og lagringstid? Anonymkode: 19dea...ad4
AnonymBruker Skrevet 29. september 2021 #2 Skrevet 29. september 2021 Hvor langt er et tau? Anonymkode: 35f90...c49
AnonymBruker Skrevet 29. september 2021 #3 Skrevet 29. september 2021 Se på prisen. De sticksene er dyrere pr kg. De beste er fra ostedisk, men det er helt greit å kjøpe en trekant på Rema hvis det er alternativet. De har gjerne to typer. Når du kjøper trekantene får du mer for pengene - og du får den skorpen som er genial å ha oppi en langtidskokt bolognesesaus for eksempel. Den setter veldig god smak. Anonymkode: a78d5...6ea 1
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #4 Skrevet 30. september 2021 Trekant blir hardere jo lengre du kommer mot utsiden. Stick er like myk hele veien. Men så er det prisen, du kan kaste en god del av trekanten og likevel er det billigere. Støtter forslag om å bruke skorpen til noe annet, jeg har den i hvit saus. Anonymkode: 525af...228
AnonymBruker Skrevet 30. september 2021 #5 Skrevet 30. september 2021 Større forskjell mellom Parmigiano Reggiano og Grana Padano som ofte står ved siden av hverandre i butikken 😬 Anonymkode: b6b1e...84b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå