AnonymBruker Skrevet 28. september 2021 #1 Skrevet 28. september 2021 Noen som har oppskrift? Bruker dere melk, vann eller kokosmelk? Anonymkode: 8910b...e71
AnonymBruker Skrevet 28. september 2021 #2 Skrevet 28. september 2021 Ingredienser 500 g Gresskar 2 Gulrøtter 1 ss Hakket ingefær 2 fedd Hvitløk 1 løk 0.5 Chili 0.5 dl Kremet kokosmelk 7 dl Grønnsakskraft/buljong Frisk koriander 3 ss Olivenolje Skrell gresskar og gulrøtter og kutt det i grove biter. Finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili og fres det i en kjele med litt olje. Ha i gresskar og gulrøtter og la det frese i kjelen i et par minutter. Hell over grønnsakskraft (evt. buljong løst opp i vann) til det dekker grønnsakene. La det koke til gresskarbitene er myke. Bruk en stavmikser til suppen er jevn. Ha i kokosmelk og kok opp en gang til. Dryss over frisk koriander ved servering. 1 flaskegresskar (ca 1,5 kg med skall) 1/2 gul løk 1 fedd hvitløk Litt olivenolje Flaksalt 1 grønnsaksbuljong terning 1 liter vann Litt revet muskat Saften av en halv sitron Salt og pepper Sett ovnen på 200 grader. Skrell flaskegresskaret og rens det for frø. Del i ca 2×2 cm stor biter. Ha i en ilfast form med litt olivenolje og flaksalt og bak i ovnen i ca 20 minutter. Tilsett deretter løken i skiver og grovhakket hvitløk og bak i ytterligere 10 minutter. Ha alt over i en kjele og kjør til en jevn masse med en stavmikser. Tilsett muskat, buljong og vann og kok opp. La suppen koke i ca fem minutter. Tilsett tilslutt sitronsaften og smak til med salt og pepper. Anonymkode: dbfb6...12e 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå