AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #21 Del Skrevet 26. september 2021 Lammefrikassé eller hønsefrikassé Kjøtt i løksaus Kjøtt i mørke Saltfiskball Anonymkode: 438de...213 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #22 Del Skrevet 26. september 2021 Grandiosa Anonymkode: ac224...dd4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 26. september 2021 #23 Del Skrevet 26. september 2021 Da jeg vokste opp var det finere kjøttet forbeholdt søndag og så slo vi stiften fullstendig med pizza da det kom på lørdag. En ukesmeny bestod gjerne av: Mandag: fiskekaker, fiskepudding, fiskeboller eller annet av fiskefarse. Tirsdag: betasuppe Onsdag: gryte der kjøtt enten var lever eller innmat (type nyre, lunger eller lignende) Torsdag: raspeballer Fredag: spaghetti med kjøttsaus laget av kjøttdeig og grønnsaker Lørdag: risgrøt til lunsj, pizza til kvelds Søndag: stek eller koteletter av svin eller okse, kjøttkaker med alt tilbehør. Lammefrikasse, helstekt kylling. Hvis jeg får lyst på god og hjertevarmende mat så tenker jeg på: raspeballer kjøttsuppe eller lapskaus med skikkelig kjøtt eller ordentlig god pølse kjøttkaker karbonadesmørbrød med speilegg nytrukket torsk med poteter, gulrøtter og agurk bondeomelett en deilig indisk eller thai inspirert curry (jepp ikke akkurat god tradisjonsrik norsk mat, men hjertevarmende) en deilig spagehetti bolognese gryte med reinsdyrskav og potetstapp pølsegrateng med tomatsaus med potetstapp lokk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå