Gå til innhold

Fylt kyllingfilét... Noen tips til fyll?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst å lage en deilig middag til min kjære til helgen 🥰 

Tenker på bakt potet og fylt kyllingfilet surret i bacon/serranoskinke. 

Tar gjerne imot tips til fyll i både kylling og potet, min kjære er veldig glad i litt spicey mat..

Ellers tar jeg også imot andre digge oppskrifter 🤩😜

Anonymkode: b7961...67d

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Har lyst å lage en deilig middag til min kjære til helgen 🥰 

Tenker på bakt potet og fylt kyllingfilet surret i bacon/serranoskinke. 

Tar gjerne imot tips til fyll i både kylling og potet, min kjære er veldig glad i litt spicey mat..

Ellers tar jeg også imot andre digge oppskrifter 🤩😜

Anonymkode: b7961...67d

🙏🙏🙏

Anonymkode: b7961...67d

Skrevet

Lag en lomme i kyllingen. Stapp en skive mozzarella inni. Snur et par skiver bacon rundt kyllingen. Stek i ovnen 180 grader. ca 20-25min. 

  • Liker 1
Skrevet

Pesto .

Anonymkode: ed847...cd3

Skrevet

Kremost med urter fra Tine! 👌👌👌

Anonymkode: 95959...a12

  • Liker 1
Skrevet

Snøfrisk, chili, sitronskall og estragon😄

Anonymkode: 01956...13b

Skrevet

En type kremost du liker, eller fetaost, eller mozarella. Urter/hakket chili/koriander/basilikum, hva du nå liker....

Anonymkode: 6c3bc...f93

Skrevet

Skjær kyllingen nesten helt over(må fortsatt sitte sammen). Ha følgende inni: Ost(2 skiver), paprikakrydder, tørket chilli (grov) hvitløkssalt, svart pepper (grov) og asparges (2 stk, kutt av den harde biten nederst der de naturlig knekker). Stek i panna 5 min på hver side i stekesmør så de fåe fin stekeskorpe. Legg aluminiumsfolie over hele panna som et lokk og skru deretter ned varmen. Stek til den er gjennomstekt. Stek gjerne aspargesbiter sammen med ost, hvitløk og chilli. Ved siden av kan du ha potetbåter med estragon, basilikum og hvitløkssalt (eller provencekrydder) og paprikakrydder om du er eventyrlysten. Ha gjerne litt sprøstekt bacon på toppen og parmesan når potetbåtene er nesten ferdig stekt.

Anonymkode: 49b2f...f2b

Skrevet

Fetaost og spinat

Anonymkode: 57b15...f3b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...