AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #1 Del Skrevet 19. september 2021 Hei! Håper noen kan hjelpe meg 🙂 Jeg skal lage Toro langpannekake (glutenfri posekake) og jeg har tenkt å erstatte vannet med rømme for å få den saftigere. Men hvordan blir mengdeforholdet rømme/vann? Jeg har 3 dl seterrømme og skal egentlig ha i 3,5 dl vann. Kan jeg sløyfe alt vannet da? Og vil det ha innvirkning på steketiden når jeg bruker rømme i stedet for vann? Takk for alle svar! Anonymkode: a197e...c3c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. september 2021 #2 Del Skrevet 21. september 2021 Jeg ville tatt de 3 desiliterne med rømme og en halv desiliter vann, men jeg regner med at kaka er bakt allerede? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september 2021 #3 Del Skrevet 21. september 2021 Jeg bruker en boks med rømme i tillegg til vannet. Anonymkode: 16246...d38 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sommermor Skrevet 22. september 2021 #4 Del Skrevet 22. september 2021 Bare til informasjon så er flere som har cøliaki også allergi mot laktose, så du bør bruke en laktosefri rømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september 2021 #5 Del Skrevet 22. september 2021 Tusen takk for svar! Har faktisk vært hjemme pga sykdom siden jeg opprettet tråden og skal timbakepå jobb i morgen, så tenkte å lage kaken i kveld. Men nå ble jeg jo bare enda mer usikker siden dere sier ulikt 😆 Anonymkode: a197e...c3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september 2021 #6 Del Skrevet 22. september 2021 Jeg bruker crème fraiche og bare litt vann, og lengere steketid på lavere temperatur 😊 Anonymkode: c52fe...760 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Berry Skrevet 23. september 2021 #7 Del Skrevet 23. september 2021 Bruker en boks i tillegg til vannet evt smekker jeg opp i cultura og bytter da ut deler av vannet. Alle tror altid sjokoladekaken min er hjemmebakt da, men nei da 😄 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #8 Del Skrevet 25. oktober 2021 Blue Berry skrev (På 23.9.2021 den 8.12): Bruker en boks i tillegg til vannet evt smekker jeg opp i cultura og bytter da ut deler av vannet. Alle tror altid sjokoladekaken min er hjemmebakt da, men nei da 😄 Hvordan gjør du det med steketiden? Samme steketid som når du dropper rømme? Anonymkode: a197e...c3c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Berry Skrevet 25. oktober 2021 #9 Del Skrevet 25. oktober 2021 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Hvordan gjør du det med steketiden? Samme steketid som når du dropper rømme? Anonymkode: a197e...c3c Ja, har brukt samme steketid, men alle ovner er forskjellige.. Lurt å sjekke etter en stund 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2021 #10 Del Skrevet 25. oktober 2021 Hvordan ble kaken, TS? Anonymkode: 6d305...1ea 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 26. oktober 2021 #11 Del Skrevet 26. oktober 2021 AnonymBruker skrev (På 19.9.2021 den 20.07): Hei! Håper noen kan hjelpe meg 🙂 Jeg skal lage Toro langpannekake (glutenfri posekake) og jeg har tenkt å erstatte vannet med rømme for å få den saftigere. Men hvordan blir mengdeforholdet rømme/vann? Jeg har 3 dl seterrømme og skal egentlig ha i 3,5 dl vann. Kan jeg sløyfe alt vannet da? Og vil det ha innvirkning på steketiden når jeg bruker rømme i stedet for vann? Takk for alle svar! Anonymkode: a197e...c3c Bruke kefir istedenfor rømme da`>? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå