AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #1 Skrevet 19. september 2021 Delfiakaken blir aldri den samme uten geléstengene, og det var det største mathøydepunktet rundt juletider. Savnet er stoooort😭 Anonymkode: b929f...e11
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #2 Skrevet 19. september 2021 Hva i alle dager er geléstenger? Anonymkode: fa234...b92 7
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #3 Skrevet 19. september 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hva i alle dager er geléstenger? Anonymkode: fa234...b92 Har du ikke laget delfiakake før? Anonymkode: b929f...e11
Gjest Blondie65 Skrevet 19. september 2021 #4 Skrevet 19. september 2021 Jeg vet heller ikke hva gelestenger er - det har vært geletopper på alle delfiakaker jeg har smakt.
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #5 Skrevet 19. september 2021 Blondie65 skrev (Akkurat nå): Jeg vet heller ikke hva gelestenger er - det har vært geletopper på alle delfiakaker jeg har smakt. Årh, da har du gått glipp av det beste i hele kaka! Anonymkode: b929f...e11
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #6 Skrevet 19. september 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Har du ikke laget delfiakake før? Anonymkode: b929f...e11 Jeg har sett mange delifiakaker, men aldri noen med gelestenger på. Det må i så fall være en lokal vri der du bor. Anonymkode: 991ae...246 4
Brunhilde Skrevet 19. september 2021 #7 Skrevet 19. september 2021 Gelestenger skal vel være i, ikke på, kaka? Sånn kan de se ut.
Ullvott Skrevet 19. september 2021 #8 Skrevet 19. september 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Har du ikke laget delfiakake før? Anonymkode: b929f...e11 Tror ikke det er en obligatorisk ingrediens, nei. Det er nok heller en variant som er blitt tradisjonell i din familie eller omgangskrets. Aldri sett snurten av en eneste geléstang i de delfiakakene jeg av høflighets skyld har hatt den tvilsomme gleden av å måtte smake på et så lite stykke som overhodet mulig av. Jeg har heller ikke sett dem nevnt i en eneste oppskrift på denne skrekkeligheten. 5
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #9 Skrevet 19. september 2021 Ullvott skrev (Akkurat nå): Tror ikke det er en obligatorisk ingrediens, nei. Det er nok heller en variant som er blitt tradisjonell i din familie eller omgangskrets. Aldri sett snurten av en eneste geléstang i de delfiakakene jeg av høflighets skyld har hatt den tvilsomme gleden av å måtte smake på et så lite stykke som overhodet mulig av. Jeg har heller ikke sett dem nevnt i en eneste oppskrift på denne skrekkeligheten. Gjør et ørlite søk på kaken, og se hva som er normen Anonymkode: b929f...e11
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #10 Skrevet 19. september 2021 Brunhilde skrev (3 timer siden): Gelestenger skal vel være i, ikke på, kaka? Sånn kan de se ut. Jepp, de er I kaka (som jeg formulerte). Digg å spise på bart var de også! Anonymkode: b929f...e11
Snorkfrøkener Skrevet 19. september 2021 #11 Skrevet 19. september 2021 Bruker seigmenn/seigdamer vi.. 😅 1
Ullvott Skrevet 19. september 2021 #12 Skrevet 19. september 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Gjør et ørlite søk på kaken, og se hva som er normen Anonymkode: b929f...e11 Det er det jeg har gjort. Jeg har selvsagt ikke lest alle oppskrifter i hele verden, men jeg har lest mange. Ikke én av de jeg har lest har inneholdt gelestenger, så der har du normen. 8
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #13 Skrevet 19. september 2021 Snorkfrøkener skrev (1 minutt siden): Bruker seigmenn/seigdamer vi.. 😅 Er jo ikke det samme, men blir vel noe i den duren for å prøve å etterlikne tekstur og smak mest Anonymkode: b929f...e11 1
AnonymBruker Skrevet 19. september 2021 #14 Skrevet 19. september 2021 Ullvott skrev (Akkurat nå): Det er det jeg har gjort. Jeg har selvsagt ikke lest alle oppskrifter i hele verden, men jeg har lest mange. Ikke én av de jeg har lest har inneholdt gelestenger, så der har du normen. Ah, vet at kjeks brukes i en del oppskrifter, men ettersom jeg har cøliaki, har vel bare geléen vært substitutten i så måte! Anonymkode: b929f...e11
AnonymBruker Skrevet 20. september 2021 #15 Skrevet 20. september 2021 Per-kjeks er vel også gått ut av produksjon, så det er ikke mange delfiakake-ingredienser igjen på markedet. Mamma brukte (bruker?) forøvrig også geletopper i delfiakaka, jeg har aldri hørt om gelestenger. Anonymkode: 443f1...b4f 1
AnonymBruker Skrevet 20. september 2021 #16 Skrevet 20. september 2021 Har laget delfiakake flere ganger og jeg og min mor har alltid brukt geletopper, aldri hørt om stenger. Anonymkode: 7da6e...088 3
AnonymBruker Skrevet 21. september 2021 #17 Skrevet 21. september 2021 Jeg har bare puttet diverse smågodt oppi delfiakaka. Anonymkode: af46d...9c8
every woman Skrevet 21. september 2021 #18 Skrevet 21. september 2021 Jeg har spist delfiakake med gelestenger i. Mener de kalte stengene for sukkerflesk, eller noe sånt. Dette var på en helt annen kant av landet enn jeg selv er fra. Her har det aldri vært annet enn geletopper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå