Engel Skrevet 11. mars 2002 #1 Del Skrevet 11. mars 2002 Jeg leter etter oppskrift på en kake med nøttebunn, skjokolademoussfyll og marsipan oversmurt med sjokolade på toppen. Har smakt den en gang, skikkelig nydelig! Noen som har vært borti noe lignende og skjønner hvilken kake jeg mener?12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Engel Skrevet 14. mars 2002 Forfatter #2 Del Skrevet 14. mars 2002 Ingen som har vært borti noe lignende en gang???12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. mars 2002 #3 Del Skrevet 14. mars 2002 Denne kan du vel bare sette sammen av oppskriftene på de tingene du nevner? Det er jo ikke så stor forskjell på hvordan nøttebunner og sjokolademousse blir av de forskjellige oppskriftene? Og ingen av delene er vanskelig å finne oppskrift på. Komponerer du oppskriften selv, får du også mange beundrende blikk- tro meg! PS Jeg trenger ikke være anonym men jeg gidder ikke å huske brukernavn og passord bare for å skrive et innlegg her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemy69 Skrevet 27. mars 2002 #4 Del Skrevet 27. mars 2002 Det er nødt for å være denne du er ute etter: Trøffelkake: 250 g melis 250 g malte mandler 5 eggehviter 80 g melis 1 1/4 dl. vann 5 eggeplommer 200 g mykt smør 1 dl. nesquick Marsipanlokk Smeltet sjokolade eller lokk av sjokoladepasta Pisk eggehvitene stive, bland i melis litt etter litt til stiv marengs. Rør forsiktig inn mandlene. Stekes ved 160 grader i ca 45 min. i en 25 cm. form. Avkjøles. Melis og vann kokes til det begynner å tykne. Smøret piskes med eggeplommene, ett av gangen. Ha i nequick. Tilsett sukkerlaken mens du pisker. Trøffelkremen smøres på nøttebunnen. Kjevle et tynt marsipanlokk og legg over. Smeltet sjokolade helles over til slutt og smøres jevnt utover. Eller du kan kjevle et lokk av sjokoladepasta som legges over marsipanen og skjæres til. Sjokoladepasta: (kan brukes som marsipan, kjempe gøy å jobbe med) 250 g sirup blandes i 400 g smeltet sjokolade. Sett deigen kaldt til dagen etter. Deigen er nå hard, og må arbeides myk. Skal du lage lokk til en kake, lønner det seg å kjevle den ut mellom plast. Husk å løsne på lokket en gang iblant for så å kjevle videre.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå