Coiljente Skrevet 13. september 2021 #1 Skrevet 13. september 2021 Er det mulig å bruke kokoskrem istedenfor kokosmelk? Skal lage kyllinggryte og lurer på dette. Funker det å feks vanne ut kokoskremen?
AnonymBruker Skrevet 13. september 2021 #2 Skrevet 13. september 2021 Nei, kokoskrem er tilsatt noe for å bli «kremete», du får ikke vannet den ut og den kommer med stor sannsynligheten p klumpe eller skille seg når den varmes Anonymkode: 3ffe4...77c
AnonymBruker Skrevet 13. september 2021 #3 Skrevet 13. september 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Nei, kokoskrem er tilsatt noe for å bli «kremete», du får ikke vannet den ut og den kommer med stor sannsynligheten p klumpe eller skille seg når den varmes Anonymkode: 3ffe4...77c Kokoskrem er bare det øverste laget av en boks med kokosmelk. Grunnen til at noen bokser med kokosmelk ikke har kokoskrem er fordi de er tilsatt stabilisatorer for at kokosmelken ikke skal skille seg. Jeg tror at det vil gå fint å vanne ut kokoskremen til kyllinggryte, men siden man mangler kokosvannet så blir smaken kanskje litt svakere. I alle fall når man lager thai curry så bruker man jo såpass høy varme i starten at man ønsker at fettet skal skille seg fra kokosmelken, da får curryen det karakteristiske "spraglete" utseendet og kokossmaken blir mer intens Anonymkode: e5a3f...c15
AnonymBruker Skrevet 14. september 2021 #4 Skrevet 14. september 2021 On 9/13/2021 at 4:12 PM, AnonymBruker said: Nei, kokoskrem er tilsatt noe for å bli «kremete», du får ikke vannet den ut og den kommer med stor sannsynligheten p klumpe eller skille seg når den varmes Anonymkode: 3ffe4...77c Dette der er HELLLLT feil. Kokosmelk er lagd med samme mengder kokos og vann. KokosKREM er lagd ved å koke 4 deler kokos med 1 deler vann. TS- Du må også passe på du ikke kjøper "cream of coconut" da dette er kokoskrem som er brukt i dessert og, feks, pina colada drikker. Anonymkode: 4f932...569
AnonymBruker Skrevet 14. september 2021 #5 Skrevet 14. september 2021 Til å svare deg ts- jeg har brukt begge i mat. Kokoskrem gir deg en litt rikere, tykkere saus/base enn kokosmelk gjør. Anonymkode: 4f932...569
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå