AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #1 Skrevet 10. september 2021 Jeg kjøpte en hel rå kylling og har nettopp stekt den nå. Siden den brukte så lang tid og jeg var så akutt sulten så spiste jeg noe annet mens kyllingen var i ovnen. Nå har jeg tatt ut kylling. Burde jeg oppbevare den ildfaste formen men krafta? Eller bør jeg helle ut krafta? Skal spise kyllinga i morra siden nå er jeg jo mett. Men hvordan oppbevares den om den skal bli mest saftig i kjøleskapet? Med kraft? Eller uten kraft? Noe annet jeg bør ha på. Da har jeg middag til i morra. Anonymkode: c6902...44b
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #2 Skrevet 10. september 2021 Med kraft. Men kjøl den ned ordentlig før du setter den i kjøleskapet. Dekk kyllingen med aluminiiumsfolie og sett den i kjøleskapet når den er romtemperert Anonymkode: a152b...436 1
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #3 Skrevet 10. september 2021 Takk for tips. Nå har jeg tatt den i kjøleskapet mens den ligger i krafta i ildfaste forma med noe over. Anonymkode: c6902...44b
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #4 Skrevet 10. september 2021 Nå er det kald. Har venta en time. Anonymkode: c6902...44b
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #5 Skrevet 10. september 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Nå er det kald. Har venta en time. Anonymkode: c6902...44b ok....takk for info. Anonymkode: 00356...b90 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå