AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #1 Skrevet 10. september 2021 Jobber i kantine og vi prøver å variere den påsmurte brødmaten litt, men det blir jo ofte mye av det samme. Så jeg lurer rett og slett på om noen her har tips til hva man kan ha på f.eks en ciabatta? Kriteriet er at det ikke kan være for dyrt og det kan ikke være veldig tidkrevende. Fra før har vi ost/skinke, skinke/eggesalat, kyllingsalat, kyllingfilet, mozarella/tomat.. Hva ville du helst likt å hatt på en baguette til lunsj? Anonymkode: f5e48...a21
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #2 Skrevet 10. september 2021 Philadelphia med spekeskine/skinke og grønnsaker Anonymkode: 8a2cb...414 2
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #3 Skrevet 10. september 2021 Hva som helst som ikke er stappa fullt av majones eller andre syrlige "dressinger". Anonymkode: aa0b8...c4d 1
AwkwardAlice Skrevet 10. september 2021 #4 Skrevet 10. september 2021 Salami, pesto og salat/agurk/tomat 1
AuroraB Skrevet 10. september 2021 #5 Skrevet 10. september 2021 Omelett med paprika og ost i. Hardkokt egg og tomat Brie, spekeskinke og rødløk Fiskepudding, agurk og majones
Eeemil Skrevet 10. september 2021 #6 Skrevet 10. september 2021 (endret) Reker, laks og en veganer-variant. Endret 10. september 2021 av Eeemil
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #7 Skrevet 10. september 2021 Pesto (gjerne vegansk om dere finner det, da blir det vegansk og melkeallergivennlig), bønnespirer/alfaspirer, ruccola, paprika/tomat Anonymkode: 8aa6a...2e2 2
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #8 Skrevet 10. september 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Pesto (gjerne vegansk om dere finner det, da blir det vegansk og melkeallergivennlig), bønnespirer/alfaspirer, ruccola, paprika/tomat Anonymkode: 8aa6a...2e2 Det finnes flere typer vegansk pesto Anonymkode: 0b334...d96 1
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #9 Skrevet 10. september 2021 Rødbetehummus med avocado Plantebasert ost med agurk og paprika er et stort savn. Anonymkode: 0b334...d96 1
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #10 Skrevet 10. september 2021 Mine favoritter: En lys baguett, liker ikke når de blir for grove, og er virkelig lei ostebriksen de hele tiden skal bruke på arbeid 😫 Pålegg: Ost og skinke, eggerøre og salami, kreolsk kylling med litt rødløk og agurk. Finnes aldri som et valg, men reker og egg MEN uten majones 😄 Anonymkode: 69beb...785
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #11 Skrevet 10. september 2021 Salami eller spekeskinke og Brie. Anonymkode: 38615...ebc
Palma Skrevet 10. september 2021 #12 Skrevet 10. september 2021 Tunfisksalat, eggerøre og bacon, kylling, pesto og syltet rødløk
AnonymBruker Skrevet 11. september 2021 #13 Skrevet 11. september 2021 Omelett (kan variere ingrediensene), kyllingsalat i ulike smaker som byttes ut (pesto, curry, rød pesto, cæsardressing, gresk med oliven og fetaost), skinke og bytte ut osten innimellom (f.eks brie), karbonade, pizzabaguette gratinert kjapt i ovnen, laks og eggerøre, laks og kremost, humus med f.eks paprika og salat, rugbrød med brunost, waldorfsalat med kylling/kalkunpålegg til jul, syltet rødløk og roastbiff/stek, reker. Er enig med de som skriver det er mye dressinger. Dette synes jeg var kjipt da jeg slanket meg. Mye majones utgjør en del kalorier. Et alternativ er å servere dressing/majones i små skåler på siden slik at de som vil kan ta / velge mengden selv. Er det noen mulighet for å gjøre avtaler med en nærbutikk? F.eks snart-utgått-på-dato-varer? Slik som pålegg, diverse grønnsaker, dressinger? Anonymkode: 42e36...827
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå