Gjest Småbrukmann Skrevet 9. september 2021 #1 Skrevet 9. september 2021 Kinamat er noe av det beste take away maten jeg kan spise. Lage kinamat hjemme er ikke i nærheten. Den marinaden på kjøttet får man ikke til. Noen som har oppskrift på den?
AnonymBruker Skrevet 9. september 2021 #2 Skrevet 9. september 2021 Finnes mange forskjellige marinader. Selv er jeg veldig glad i denne: https://www.altasiatisk.no/2019/06/kylling-satay-med-spicy-peanottsaus/ Men vet ikke om det er satay du er ute etter da 😅 Anonymkode: 97220...d62
Marsipanmor Skrevet 9. september 2021 #3 Skrevet 9. september 2021 https://www.altasiatisk.no/2019/08/biff-chop-suey/ Da får jeg også den konsistensen (eller hva jeg skal si) på kjøttet jeg er ute etter
Morpheus Skrevet 9. september 2021 #4 Skrevet 9. september 2021 Mariner kjøttet i natron i 3-4 timer etter at du har skjært det opp. Wok det sammen med grønsaker og ha ønsket saus i woken på slutten. Server med ris eller nudler. 1
Gjest Småbrukmann Skrevet 9. september 2021 #5 Skrevet 9. september 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Finnes mange forskjellige marinader. Selv er jeg veldig glad i denne: https://www.altasiatisk.no/2019/06/kylling-satay-med-spicy-peanottsaus/ Men vet ikke om det er satay du er ute etter da 😅 Anonymkode: 97220...d62 Mere marinaden som gjør oksekjøttet så mørt som på restaurant. Men det var en fin side. Så får lese igjennom den 👍😁
Gjest Småbrukmann Skrevet 9. september 2021 #6 Skrevet 9. september 2021 Biff chop der har fremgangsmåten. Tusen takk👍👍👍
Morpheus Skrevet 9. september 2021 #7 Skrevet 9. september 2021 Småbrukmann skrev (10 minutter siden): Mere marinaden som gjør oksekjøttet så mørt som på restaurant. Men det var en fin side. Så får lese igjennom den 👍😁 Det er natron en som jeg nevner tidligere her som gjør det så mørt. Strø over natron og bland det godt, før du lar det stå noen timer. En spiseskje på ca 400gr kjøtt. 1
Gjest Småbrukmann Skrevet 9. september 2021 #8 Skrevet 9. september 2021 Morpheus skrev (1 minutt siden): Det er natron en som jeg nevner tidligere her som gjør det så mørt. Strø over natron og bland det godt, før du lar det stå noen timer. En spiseskje på ca 400gr kjøtt. Takk👍👏
AnonymBruker Skrevet 9. september 2021 #9 Skrevet 9. september 2021 Google "velveting" - natron og eggehvite gjør siden. Evt google "fløyelisering". Anonymkode: 439ee...5cf
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #10 Skrevet 10. september 2021 Har vært veldig fornøyd med denne Chop Suey oppskriften. https://www.godt.no/oppskrift/8759/lag-hjemmelaget-chop-suey Anonymkode: 4b7d8...d87
AnonymBruker Skrevet 10. september 2021 #11 Skrevet 10. september 2021 On 9/9/2021 at 8:57 AM, AnonymBruker said: Finnes mange forskjellige marinader. Selv er jeg veldig glad i denne: https://www.altasiatisk.no/2019/06/kylling-satay-med-spicy-peanottsaus/ Men vet ikke om det er satay du er ute etter da 😅 Anonymkode: 97220...d62 Satay er vel Thai? Ellers kan du bruke MSG i asiatiske retter, det ble den manglende ingrediensen da jeg letet meg fram til hvordan lage favorittrettene på eget kjøkken 🤗 Anonymkode: 3901d...ed9 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå