@lfa Skrevet 26. september 2005 #1 Skrevet 26. september 2005 Hvor kan jeg få tak i Valrhona sjokolade? Fortrinnsvis i Stavangerområdet... Vil lage sjokolademousse..
Gjest Gjest Skrevet 27. september 2005 #4 Skrevet 27. september 2005 Heisann, Dette vet du kanskje allerede, men av Valrhona sine sjokolader er Manjari som er en "single estate" og på 64% spesielt anbefalt til sjokolademousse. Synes selv at 70% blir litt for kraftig til en mousse. Liker selv veldig mørk sjokolade men akkurat til mousse er 64% glimrende. Og god fornøyelse.
@lfa Skrevet 27. september 2005 Forfatter #5 Skrevet 27. september 2005 Takk for svar! Jeg tenkte også på at Manjari kan være et bedre alternativ enn Guanaja. Så da skal jeg jammen prøve det!
Blueberry Skrevet 28. september 2005 #6 Skrevet 28. september 2005 Regner med du har prøvd Dropsen...
Gjest Gjest Skrevet 28. september 2005 #7 Skrevet 28. september 2005 her: http://teaandcoffee.no/ ← *tørke opp sikkel*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå