AnonymBruker Skrevet 4. september 2021 #1 Skrevet 4. september 2021 Jeg skal bake en kake men har ikke vaniljepasta. I oppskriften står det at det skal være en SS vaniljepasta i, så jeg lurer på hvor mye vaniljestang eller vaniljepulver må brukes for å erstatte? Anonymkode: e272c...6d7
AnonymBruker Skrevet 4. september 2021 #2 Skrevet 4. september 2021 I vaniljepasta er vaniljepulveret spedd ut med vann og sukker, så du trenger betydelig mindre pulver enn pasta. Var jeg deg ville jeg prøvd meg frem fra ca. 2 knivsodder og sett det an. Anonymkode: 4f5d0...368
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå