Gå til innhold

!!HASTER!! KAN 1-2-3 BOLLER HEVE OVER NATTEN?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har nettopp lagt møllerens 1-2-3 boller til heving, men innser at jeg har glemt e viktig ingrediens og butikkene er stengt.

 

kan de heve over natten? 10-12 timer? 

Takk for svar!!!

Anonymkode: 76a3f...04f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva har du glemt? Sett den i kjøleskapet. 

Anonymkode: 00039...974

Skrevet

Hvis du har brukt kaldt vann til gjæren kan den stå i kjøleskapet😊

Anonymkode: c6595...a8e

Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Hva har du glemt? Sett den i kjøleskapet. 

Anonymkode: 00039...97

Endret av TheaJl
Skrevet
TheaJl skrev (1 minutt siden):

 

Lag vanlige boller istedenfor da😊

Anonymkode: c6595...a8e

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Hvis du har brukt kaldt vann til gjæren kan den stå i kjøleskapet😊

Anonymkode: c6595...a8e

Hva skjer hvis jg har brukt litt varmere vann? Takk for svar

 

 

Anonymkode: 76a3f...04f

Skrevet

Jeg lager av og til eltefrie, langtidshevte boller. De har mindre gjær, men skal heve ca 2 timer på kjøkkenbenken før de settes i kjøleskapet over natten. Vil tro det går greit med din deig også?

Anonymkode: e75d7...4d9

  • Liker 1
Skrevet

Mener å huske det er lunka melk i den deigen jeg lager. (Meg over).

Anonymkode: e75d7...4d9

Skrevet

Selvsagt kan deigen heve over natten i kjøleskapet, du tar den bare ut i morgen og baker den ut når den har nådd romtemperatur igjen. Jeg er nysgjerrig på hvilken ingrediens du har glemt da, og hvordan du har tenkt å inkludere den hvis deigen allerede er klar :) .

Anonymkode: d1b83...559

Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Selvsagt kan deigen heve over natten i kjøleskapet, du tar den bare ut i morgen og baker den ut når den har nådd romtemperatur igjen. Jeg er nysgjerrig på hvilken ingrediens du har glemt da, og hvordan du har tenkt å inkludere den hvis deigen allerede er klar :) .

Anonymkode: d1b83...559

Hun skulle lage kanelboller og har glemt sukker. 

Anonymkode: 00039...974

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Hva skjer hvis jg har brukt litt varmere vann? Takk for svar

 

 

Anonymkode: 76a3f...04f

Husker ikke, har bare vokst opp med at gjærbakst som skal stå over natten i kjøleskapet skal ha kaldt vann til gjæren.

Anonymkode: c6595...a8e

Skrevet

Sett det kaldt også går det bra.. Hva har du glemt egentlig? Hvis du brukte ferdigpose så er det vel ikke så mye som skal oppi?

Skrevet
Målvakt skrev (Akkurat nå):

Sett det kaldt også går det bra.. Hva har du glemt egentlig? Hvis du brukte ferdigpose så er det vel ikke så mye som skal oppi?

Ts skal bake skillingsboller men har ikke sukker.

Anonymkode: c6595...a8e

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Ts skal bake skillingsboller men har ikke sukker.

Anonymkode: c6595...a8e

Ok? La deigen stå over natten og kjøp sukker i morgen, går kjempe bra. Hilsen ei som har fagbrev som kokk👍

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...