AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #1 Del Skrevet 2. september 2021 Har nettopp lagt møllerens 1-2-3 boller til heving, men innser at jeg har glemt e viktig ingrediens og butikkene er stengt. kan de heve over natten? 10-12 timer? Takk for svar!!! Anonymkode: 76a3f...04f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #2 Del Skrevet 2. september 2021 Hva har du glemt? Sett den i kjøleskapet. Anonymkode: 00039...974 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #3 Del Skrevet 2. september 2021 Hvis du har brukt kaldt vann til gjæren kan den stå i kjøleskapet😊 Anonymkode: c6595...a8e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TheaJl Skrevet 2. september 2021 #4 Del Skrevet 2. september 2021 (endret) AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Hva har du glemt? Sett den i kjøleskapet. Anonymkode: 00039...97 Endret 2. september 2021 av TheaJl Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #5 Del Skrevet 2. september 2021 TheaJl skrev (1 minutt siden): Lag vanlige boller istedenfor da😊 Anonymkode: c6595...a8e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #6 Del Skrevet 2. september 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hvis du har brukt kaldt vann til gjæren kan den stå i kjøleskapet😊 Anonymkode: c6595...a8e Hva skjer hvis jg har brukt litt varmere vann? Takk for svar Anonymkode: 76a3f...04f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #7 Del Skrevet 2. september 2021 Jeg lager av og til eltefrie, langtidshevte boller. De har mindre gjær, men skal heve ca 2 timer på kjøkkenbenken før de settes i kjøleskapet over natten. Vil tro det går greit med din deig også? Anonymkode: e75d7...4d9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #8 Del Skrevet 2. september 2021 Mener å huske det er lunka melk i den deigen jeg lager. (Meg over). Anonymkode: e75d7...4d9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #9 Del Skrevet 2. september 2021 Selvsagt kan deigen heve over natten i kjøleskapet, du tar den bare ut i morgen og baker den ut når den har nådd romtemperatur igjen. Jeg er nysgjerrig på hvilken ingrediens du har glemt da, og hvordan du har tenkt å inkludere den hvis deigen allerede er klar . Anonymkode: d1b83...559 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #10 Del Skrevet 2. september 2021 Sorry, spammer snart ned tråden, men jeg lager noe ala dette: https://matpaabordet.no/2019/12/20/eltefritt-julekake-eller-boller/ Anonymkode: e75d7...4d9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #11 Del Skrevet 2. september 2021 Just now, AnonymBruker said: Selvsagt kan deigen heve over natten i kjøleskapet, du tar den bare ut i morgen og baker den ut når den har nådd romtemperatur igjen. Jeg er nysgjerrig på hvilken ingrediens du har glemt da, og hvordan du har tenkt å inkludere den hvis deigen allerede er klar . Anonymkode: d1b83...559 Hun skulle lage kanelboller og har glemt sukker. Anonymkode: 00039...974 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #12 Del Skrevet 2. september 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hva skjer hvis jg har brukt litt varmere vann? Takk for svar Anonymkode: 76a3f...04f Husker ikke, har bare vokst opp med at gjærbakst som skal stå over natten i kjøleskapet skal ha kaldt vann til gjæren. Anonymkode: c6595...a8e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Målvakt Skrevet 2. september 2021 #13 Del Skrevet 2. september 2021 Sett det kaldt også går det bra.. Hva har du glemt egentlig? Hvis du brukte ferdigpose så er det vel ikke så mye som skal oppi? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #14 Del Skrevet 2. september 2021 Målvakt skrev (Akkurat nå): Sett det kaldt også går det bra.. Hva har du glemt egentlig? Hvis du brukte ferdigpose så er det vel ikke så mye som skal oppi? Ts skal bake skillingsboller men har ikke sukker. Anonymkode: c6595...a8e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Målvakt Skrevet 2. september 2021 #15 Del Skrevet 2. september 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Ts skal bake skillingsboller men har ikke sukker. Anonymkode: c6595...a8e Ok? La deigen stå over natten og kjøp sukker i morgen, går kjempe bra. Hilsen ei som har fagbrev som kokk👍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå