AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #1 Skrevet 2. september 2021 Jeg tenker å steke de litt på stekepannen, slik at de får stekeskorpe, også la de steke ferdig inni ovnen, sammen med stappen. (Lang setning😂) Som en grateng. Hvordan gjør jeg det?😊 Altså hvor mange grader, hvor lenge og hvordan vet jeg at den er gjennomstekt? Anonymkode: 91feb...25a
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #2 Skrevet 2. september 2021 Er det en hel kylling, kyllinglår eller oppskåret filet? Anonymkode: 5e548...b99
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #3 Skrevet 2. september 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Er det en hel kylling, kyllinglår eller oppskåret filet? Anonymkode: 5e548...b99 Ja, kanskje lurt å ha med, det er oppskåret filet👏😊 Anonymkode: 91feb...25a
AnonymBruker Skrevet 2. september 2021 #4 Skrevet 2. september 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Ja, kanskje lurt å ha med, det er oppskåret filet👏😊 Anonymkode: 91feb...25a Vil raskt bli knusktørt. Hadde heller varmet stappen i ovnene, stekt kylling i stekepanna, og så hatt den på til slutt. Anonymkode: ce9e5...a52 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå