AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #1 Skrevet 31. august 2021 Kan man kutte opp svisker og ha i "rosinboller" som en erstatning for rosiner? Er tom for rosiner. Evt. finnes det noe annet godt å stappe i bollene som man kanskje har i skapet? Anonymkode: dcdd4...5d8 1
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #2 Skrevet 31. august 2021 DET ER DET VERSTE JEG HAR HØRT! Anonymkode: a56da...1ba 4
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #3 Skrevet 31. august 2021 Tror jeg ville droppet svisker.. Smaker ikke det samme. Hva med sjokolade? Anonymkode: a6663...66c 4
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #4 Skrevet 31. august 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kan man kutte opp svisker og ha i "rosinboller" som en erstatning for rosiner? Er tom for rosiner. Evt. finnes det noe annet godt å stappe i bollene som man kanskje har i skapet? Anonymkode: dcdd4...5d8 Det blir sikkert godt https://oppskrift.klikk.no/grove-frukt--og-nøtteboller/1196/ Anonymkode: 54ad5...b1e 4
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #5 Skrevet 31. august 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det blir sikkert godt https://oppskrift.klikk.no/grove-frukt--og-nøtteboller/1196/ Anonymkode: 54ad5...b1e I denne oppskriften bruker man tørket frukt (hakket fiken/aprikoser, svisker, rosiner Anonymkode: 54ad5...b1e 1
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #6 Skrevet 31. august 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): DET ER DET VERSTE JEG HAR HØRT! Anonymkode: a56da...1ba Svisker smaker jo litt som rosiner? Blir vel saftig og godt når det får bakt seg inn i bollene Anonymkode: dcdd4...5d8 2
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #7 Skrevet 31. august 2021 Fiken og dadler kan sikkert også brukes. Noen lager brød med fiken og dadler Anonymkode: 54ad5...b1e
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #8 Skrevet 31. august 2021 Sukat kanskje? Eller rett og slett ferske eplebiter (uten skall) eller tørkede eplebiter? Anonymkode: 54ad5...b1e
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 31. august 2021 #9 Skrevet 31. august 2021 Rosiner er ille nok i boller, men svisker det er satans verk.
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #10 Skrevet 31. august 2021 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): finnes det noe annet godt å stappe i bollene som man kanskje har i skapet Kanskje makrell? Så blir det fiskeboller Anonymkode: 54ad5...b1e 2
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #11 Skrevet 31. august 2021 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Svisker smaker jo litt som rosiner? Blir vel saftig og godt når det får bakt seg inn i bollene Anonymkode: dcdd4...5d8 Ja jeg tror det blir veldig godt. Men jeg ville ha blandet svisker kun i halvparten av deigen, og lage den andre halvparten av bollene uten svisker i tilfelle ikke alle som skal smake liker sviskebiter i bollene. Anonymkode: 54ad5...b1e 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå