AliceNextDoor Skrevet 30. august 2021 #1 Skrevet 30. august 2021 Ja, har du det og vil dele med forumet og meg? Jeg synes den jeg lager blir veldig dvask og er usikker på hva jeg kan kryddre den med og få litt mer smak.
AnonymBruker Skrevet 30. august 2021 #2 Skrevet 30. august 2021 Legg ut oppskriften du har kanskje, så er det lettere å si hva som bør justeres? Jeg synes sausen blir bedre av at en surrer purre i smøret før en tilsetter mel og sper med helmelk, og det er viktig med muskat i sausen. Dessuten er det helt, helt avgjørende å røre bare eggeplommer inn i den ferdige sausen, og så skjære inn stivpiskede eggehviter, slik at gratengen blir fluffy som en sufflé. Må da også stekes helt i bunnen av stekeovnen. Anonymkode: adef4...9f4
AnonymBruker Skrevet 30. august 2021 #3 Skrevet 30. august 2021 Vi synes det blir veldig godt med litt røkt torsk i gratengen. Anonymkode: 8bab8...ac9
Brunhilde Skrevet 2. september 2021 #4 Skrevet 2. september 2021 Muskat i sausen, sei (rå) i gratengen. Jeg også rører eggeplommer inn i sausen og skjærer stivpiskede hviter inn til slutt.
LittDiva Skrevet 2. september 2021 #5 Skrevet 2. september 2021 https://www.google.no/amp/s/www.matprat.no/oppskrifter/familien/fiskegrateng/%3fgoogle=amp Jeg tar utgangspunkt i denne. Har raspet squash, gulrot og litt erter oppi . Bruker en skarpere ost, skalk fra fryseren ofte. Krydrer med gurkemeie, litt chilipulver og god pepper. 1
Flintis Skrevet 3. september 2021 #6 Skrevet 3. september 2021 https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/hjemmelaget-fiskegrateng Jeg har brukt denne. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå