Gå til innhold

Mat som holder seg lenge


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg trenger tips til mat som holder seg lenge, som jeg kan ha stående på jobb.  Vi har både kjøleskap og fryser på jobb, og mulighet for å oppbevare i skap. Normalt har jeg med matpakke på jobb, men i dag glemte jeg det hjemme. Og det er 20 minutter å gå til nærmeste matbutikk. 

Jeg tenkte på knekkebrød,  men hvilket pålegg holder seg lenge? Jeg er vegetarianer, så tubeost med skinke spiser jeg ikke. 

Anonymkode: a25f6...601

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brød, knekk, baggis, polarbrød med Vegetarskinke, hummus, ost, smøreost, vegetarpostei, avokado med majo salt og pepper, avokado med aioli, salt og pepper, cottage cheese med syltetøy, peanutsmør med nugg/sylt.

Skrevet
4 minutter siden, Camillapb said:

Brød, knekk, baggis, polarbrød med Vegetarskinke, hummus, ost, smøreost, vegetarpostei, avokado med majo salt og pepper, avokado med aioli, salt og pepper, cottage cheese med syltetøy, peanutsmør med nugg/sylt.

Gode tips. Kan jeg spørre hva du bruker all tiden på? Den du sparer med å skrive disse merkelige forkortelsene?

Anonymkode: 329d9...38f

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (23 timer siden):

Gode tips. Kan jeg spørre hva du bruker all tiden på? Den du sparer med å skrive disse merkelige forkortelsene?

Anonymkode: 329d9...38f

Masse gøy, takk som spør

  • Liker 1
Skrevet
On 8/30/2021 at 10:41 AM, AnonymBruker said:

Jeg trenger tips til mat som holder seg lenge, som jeg kan ha stående på jobb.  Vi har både kjøleskap og fryser på jobb, og mulighet for å oppbevare i skap. Normalt har jeg med matpakke på jobb, men i dag glemte jeg det hjemme. Og det er 20 minutter å gå til nærmeste matbutikk. 

Jeg tenkte på knekkebrød,  men hvilket pålegg holder seg lenge? Jeg er vegetarianer, så tubeost med skinke spiser jeg ikke. 

Anonymkode: a25f6...601

Hummus holder seg en god stund i kjøleskap. Ellers er peanøttsmør og andre nøttesmør gode på knekkebrød, og holder seg fint utenfor også. Ost i skiver. Fins vel vegetariske smøreoster og andre tubepålegg også, men er ikke så stor fan av de selv. 

Anonymkode: 6a252...fa8

Skrevet

Hva med å lage innbakte horn, eller andre brød-varianter fult med ting du liker, pakket i porsjonspakninger og legge i fryseren? Så kan du ta opp de dagene du ikke har med matpakke? :) Jeg har foccacia i fryseren hjemme, og tar opp ett stykke hver morgen å tar med på jobb, da er det tint og smaker ferskt! Så om du har noe sånt liggende i fryser på jobb, å tar opp når du kommer på morgenen så vil det være tint :) så slipper du knekkebrød med kjedelig pålegg 😛

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...