Gå til innhold

Beste måten å tilberede fryst lasagne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg frøs ned noe lasagne og vil ha det til middag i kveld, men burde jeg la den tine først eller bare tilberede den? I såfall hva slags temperatur foreslår dere? Har ikke mikro så må bli i ovn

Anonymkode: 61173...51f

Skrevet

Jeg er suuuuulten

.. 😋

Anonymkode: 61173...51f

Skrevet

La den tine, så varmer du den opp i ovnen

  • Liker 1
Skrevet

vi tar det i ovn, legg inn i kald ovn. Ta ovnen på ca 200.

Når den er helt frossen må den stå ganske lenge, ca 45min til 1t.

Anonymkode: ba36b...910

  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar! 😊

Anonymkode: 61173...51f

Skrevet

Jeg bruker å tine den i mikro, men det har du ikke. Så da må du tine den på benken eller ha den på svak svak varme i ovnen før du steker den skikkelig i ovnen. 😊 Kos deg. ❤️

Anonymkode: 4097d...eae

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

vi tar det i ovn, legg inn i kald ovn. Ta ovnen på ca 200.

Når den er helt frossen må den stå ganske lenge, ca 45min til 1t.

Anonymkode: ba36b...

Når du legger den inn i kald så tiner den gradvis :) du kan også sette ovnen på 100grader i 15 min, så 150grafer 15 min også 200grader. kjenn med tempmåler (68grader) I kjernen om den er ferdig. 

Anonymkode: ba36b...910

  • Liker 1
Skrevet

Trenger ikke å la den tine.  Ta litt vann i en stekepanne som har lokk.   Sett lasagna i midten, ta på lokk og dampe den til den er klar.  Pass på vannet blir ikke helt borte.  Da får du en fin, gjennom varmet og saftig lasagna som ikke blir tørt. 

Anonymkode: 5bd26...1da

  • Liker 1
Skrevet

Ah god ide å sette den inn nå, har satt ovnen på 100 grader først så tiner den vel etterhvert 😊

Anonymkode: 61173...51f

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Jeg bruker å tine den i mikro, men det har du ikke. Så da må du tine den på benken eller ha den på svak svak varme i ovnen før du steker den skikkelig i ovnen. 😊 Kos deg. ❤️

Anonymkode: 4097d...eae

Takk ❤

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Trenger ikke å la den tine.  Ta litt vann i en stekepanne som har lokk.   Sett lasagna i midten, ta på lokk og dampe den til den er klar.  Pass på vannet blir ikke helt borte.  Da får du en fin, gjennom varmet og saftig lasagna som ikke blir tørt. 

Anonymkode: 5bd26...1da

Har dessverre ikke lokk som dekker panna mi, men god ide!

Anonymkode: 61173...51f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...