Gå til innhold

Hva defineres som ferskvare


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor mange dager kan mat regnes som ferskvare? Det er er her snakk om laks og ørret som har trukket i oppkokt vann.

Anonymkode: 871c2...24f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva mener du med ferskvare? Mat holder seg som regel 2-4 dager i kjøleskapet før det blir dårlig og må kastes. Ferskvare tenker jeg er snakk om timer. Fersk fisk er for meg beregnet ut ifra tiden den ble fisket opp av vannet.

Anonymkode: 87c92...b9f

Skrevet

Den er ikke fersk dersom den er trukket i vann.

Anonymkode: a36e0...7e9

Skrevet

Jeg tenker at ferskvare kan ha holdbarhet på mer enn et par dager, men at den ikke kan være behandlet eller vakuumpakket.

Fersk fisk for eksempel, kan ikke være kokt, frosset, røkt eller annen behandling, men den trenger ikke være dratt opp av havet for noen timer siden for å kunne kalles ferskvare, i dagligvarebutikk.

Anonymkode: 24c97...2b1

Skrevet

Ferskvare = ubehandlet mat 

Så har du kokt maten, er det ikke fersk mat. Da er det kokt. Holder seg som regel 3-5 dager i kjøleskapet. Se, lukt og smak

Anonymkode: 702d1...3f9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...