AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #1 Skrevet 28. august 2021 Hvor mange dager kan mat regnes som ferskvare? Det er er her snakk om laks og ørret som har trukket i oppkokt vann. Anonymkode: 871c2...24f
AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #2 Skrevet 28. august 2021 Hva mener du med ferskvare? Mat holder seg som regel 2-4 dager i kjøleskapet før det blir dårlig og må kastes. Ferskvare tenker jeg er snakk om timer. Fersk fisk er for meg beregnet ut ifra tiden den ble fisket opp av vannet. Anonymkode: 87c92...b9f
AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #3 Skrevet 28. august 2021 Den er ikke fersk dersom den er trukket i vann. Anonymkode: a36e0...7e9
AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #4 Skrevet 28. august 2021 Jeg tenker at ferskvare kan ha holdbarhet på mer enn et par dager, men at den ikke kan være behandlet eller vakuumpakket. Fersk fisk for eksempel, kan ikke være kokt, frosset, røkt eller annen behandling, men den trenger ikke være dratt opp av havet for noen timer siden for å kunne kalles ferskvare, i dagligvarebutikk. Anonymkode: 24c97...2b1
AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #5 Skrevet 28. august 2021 Ferskvare = ubehandlet mat Så har du kokt maten, er det ikke fersk mat. Da er det kokt. Holder seg som regel 3-5 dager i kjøleskapet. Se, lukt og smak Anonymkode: 702d1...3f9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå