Gjest Gjest Skrevet 23. september 2005 #1 Skrevet 23. september 2005 noen ganger når jeg drikker hvitvin oppdager jeg at vinen er altfor sur (dvs tørr). og det er jeg ikke så glad i for jeg får halsbrann da. det jeg da gjør er å helle sukker i glasset mitt og la det løse seg opp før jeg drikker... noen flere enn meg som er så tullete?
hilli Skrevet 23. september 2005 #2 Skrevet 23. september 2005 Har hørt at brasilianere har så dårlig vin at de må sukre den før de drikker.... Hvis det stemmer så har du jo noen med deg.
Nellie Cortado Skrevet 23. september 2005 #3 Skrevet 23. september 2005 Hva med å kjøpe en bedre vin da? Forresten så fjerner ikke sukkeret syren i vinen, det bare kamuflerer den. Det er derfor man ble så dårlig når man drakk masse søt, billig tysk hvitvin som fjortis. Vinen er egentlig kjempe syrlig men er tilsatt så mye sukker at man ikke merker det. Når man da drikker veldig mye av noe som egentlig er så surt får man for høy magesyre, blir dårlig og spyr! Prøv en god Alsace vin i stedet. Spør på polet hva de kan anbefale deg også. Er det ikke bedre å bruke noen kroner ekstra og få ordentlig kvalitet? :kgblunk:
Gjest 1111 Skrevet 24. september 2005 #4 Skrevet 24. september 2005 Det gjør min mormor også siden hun sliter med sure oppstøt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå