AnonymBruker Skrevet 27. august 2021 #1 Skrevet 27. august 2021 Sikkert veldig dumt spørsmål,men ja noen? Anonymkode: dc825...7fb
AnonymBruker Skrevet 27. august 2021 #2 Skrevet 27. august 2021 Ja, det skal det. Anonymkode: e5c69...d90
AnonymBruker Skrevet 27. august 2021 #3 Skrevet 27. august 2021 Ja. Det er hele poenget. Anonymkode: 59d15...d6d 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2021 #4 Skrevet 27. august 2021 Klart det. Er jo da du får fulgt med på temperaturen og kan avslutte steking litt før rette grader, for husk at kjøttet etterstekes litt på egen varme. ☺ Anonymkode: 67de8...174 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2021 #5 Skrevet 27. august 2021 vel - skal du "steke termometeret" så må det jo være i ovnen men ja - et såkalt steketermometer skal stå i hele tiden. Så finnes det små penn-termometre som gjør samme jobb, men de skal ikke stå inne (eks https://www.kitchentime.no/p/thermapen-professional-rod) Anonymkode: 4269e...ec0
skrue Skrevet 29. august 2021 #6 Skrevet 29. august 2021 On 8/27/2021 at 12:02 PM, AnonymBruker said: Sikkert veldig dumt spørsmål,men ja noen? Anonymkode: dc825...7fb Ja. Jeg bruker en med lang tråd mellom sonden som stikkes i kjøttet og avleseren. Den har en alarm når ønsket temperatur er nådd. Alltid rett resultat, men skal passe på å sette spissen av sonden midt i kjøttet, ikke rett ved bein da de blir raskere varme. Slike termometre kan såklart også brukes for noe som trekkes i vann.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå