Gå til innhold

Skal steke termometer være i mens kjøttet stekes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Sikkert veldig dumt spørsmål,men ja noen?

Anonymkode: dc825...7fb

Skrevet

Ja, det skal det.

Anonymkode: e5c69...d90

Skrevet

Ja. Det er hele poenget.

Anonymkode: 59d15...d6d

  • Liker 1
Skrevet

Klart det.  Er jo da du får fulgt med på temperaturen og kan avslutte steking litt før rette grader, for husk at kjøttet etterstekes litt på egen varme.   ☺

Anonymkode: 67de8...174

  • Liker 1
Skrevet

vel - skal du "steke termometeret" så må det jo være i ovnen ;)

men ja - et såkalt steketermometer skal stå i hele tiden.

Så finnes det små penn-termometre som gjør samme jobb, men de skal ikke stå inne (eks https://www.kitchentime.no/p/thermapen-professional-rod)

Anonymkode: 4269e...ec0

Skrevet
On 8/27/2021 at 12:02 PM, AnonymBruker said:

Sikkert veldig dumt spørsmål,men ja noen?

Anonymkode: dc825...7fb

Ja. Jeg bruker en med lang tråd mellom sonden som stikkes i kjøttet og avleseren. Den har en alarm når ønsket temperatur er nådd. Alltid rett resultat, men skal passe på å sette spissen av sonden midt i kjøttet, ikke rett ved bein da de blir raskere varme.  Slike termometre kan såklart også brukes for noe som trekkes i vann. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...