AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #1 Skrevet 24. august 2021 Kanskje du har noen gode oppskrifter også? Jeg bruker det med litt syltetøy eller eplebiter i. Men litt kjedelig. Kjøper mager type. Er kanskje forskjell på hvilken type som bør brukes til hva? Anonymkode: 12ccd...1ad
AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #2 Skrevet 24. august 2021 Spiser d med honning og div frø og nøtter. Bruker d i mat-muffins Anonymkode: c04f3...40f
AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #3 Skrevet 24. august 2021 Proteinrundstykker, vafler, spiser det med bær, honning, syltetøy, nøtter eller frukt, alt etter hva jeg har tilgjengelig. Anonymkode: 174f1...757 1
AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #4 Skrevet 24. august 2021 Spiser det på brødskiva når jeg er på hytta, så klart. Anonymkode: b4fb4...ee0
AnonymBruker Skrevet 25. august 2021 #5 Skrevet 25. august 2021 Omelett - 2 egg og 100 g cottage cheese, gressløk og salt. Anonymkode: 0d344...663 4
AnonymBruker Skrevet 25. august 2021 #6 Skrevet 25. august 2021 På riskjeks eller knekkebrød med litt krydder. Til salat (lager gjerne lunsj av de grønnsakene jeg har, og supplerer med ett egg, og 1-2ss cottage cheese) På omelett. Anonymkode: bc8c1...2af
moroklompen Skrevet 25. august 2021 #7 Skrevet 25. august 2021 Pleier å bruke Cottage cheese lett og lager ofte Proteinrundstykker. Til lunsj tar jeg ofte en halv boks Cc i en bolle og kutter opp en tomat, agurk, avocado og selleri og blander med cc. Krydrer med aromat og hvitløkspulver. 1
AnonymBruker Skrevet 25. august 2021 #8 Skrevet 25. august 2021 Baker melfrie rundstykker og har litt i havregrøten. Anonymkode: 30151...e12
Kattugla Skrevet 25. august 2021 #9 Skrevet 25. august 2021 Jeg bruker det som pålegg på riskjeks, gjerne sammen med banan eller tomat.
AnonymBruker Skrevet 26. august 2021 #10 Skrevet 26. august 2021 AnonymBruker skrev (20 timer siden): Baker melfrie rundstykker og har litt i havregrøten. Anonymkode: 30151...e12 Oppskrift? Anonymkode: 12ccd...1ad
Meadow Skrevet 26. august 2021 #11 Skrevet 26. august 2021 På brød eller knekkebrød med syltetøy oppå.
AnonymBruker Skrevet 26. august 2021 #12 Skrevet 26. august 2021 Spiser det sammen med bringebær, blåbær, jordbær, appelsin, linfrø og chiafrø. Kan også variere med eple, pære og nektarin. Anonymkode: 56ca9...d2c
AnonymBruker Skrevet 26. august 2021 #13 Skrevet 26. august 2021 Jeg spiser det som mellommåltid med kanel på. Anonymkode: f1f0c...1a4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå