AnonymBruker Skrevet 23. august 2021 #2 Skrevet 23. august 2021 Chili sin/con carne, kjøttsaus til pasta, hell det på kjøttboller, hell det over torsk Anonymkode: 271c6...877
AnonymBruker Skrevet 23. august 2021 #3 Skrevet 23. august 2021 Pasta? Mange ulike pastaretter har en eller annen form for tomatsaus som base, eller du kan lage din egen variant. Kjøttboller. Enten spanske albondigas eller en spicy variant - som del av tapas bord, eller med pasta eller hjemmelaget potetstappe eller båtpoteter til Ostesmørbrød, eller lompepizza, pitapizza eller tortillapizza Ovnsbakte grønnsaker, f.eks aubergine, grønne bønner (kokt), squash - med ris eller i en pastarett Torsk - gjerne med litt chili, ovnsbakt paprika og oliven (juksebacalao) Anonymkode: 339bf...61d
Hedda-78 Skrevet 23. august 2021 #4 Skrevet 23. august 2021 Ha litt oppi tomatsuppa, som ekstra krydder.
AnonymBruker Skrevet 23. august 2021 #5 Skrevet 23. august 2021 Pasta? Svinekjøtt funker også. Biter av svinekjøtt brunet på panna, og deretter kokt i tomatsaus. Det heter Magro con tomate her i Spania, og er en populær Middelhavsrett. Anonymkode: f8d98...f73
AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #8 Skrevet 24. august 2021 Gryter. Du kan egentlig lage alt mulig. F.eks langtidskoke høyrygg av okse eller lammekjøtt med passende krydder til. Lar du alt koke inn til slutt og har i tacokrydder, så får du mørt og godt kjøtt til tacoen. Tynner du den ut blir det egentlig tomatsuppe. Anonymkode: d40f7...686
AnonymBruker Skrevet 24. august 2021 #9 Skrevet 24. august 2021 Natta1980 skrev (17 timer siden): Dahl. Hæ? Mener du daal? 😄 Anonymkode: 0ec49...c40
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå