AnonymBruker Skrevet 21. august 2021 #1 Skrevet 21. august 2021 blir pannekakene større (mere fluffy) jo mere bakepulver jeg tar oppi røra? pleier å bruke 1 ts men da blir de veldig flate Anonymkode: 3bdb1...2f1
minikrølla Skrevet 21. august 2021 #2 Skrevet 21. august 2021 Du kan piske eggehvitene stive og røre forsiktig inn i røren, da blir de litt mer fluffy i alle fall 4
OdaE Skrevet 22. august 2021 #3 Skrevet 22. august 2021 Oppskriftene på norske, flate pannekaker er tilpasset nettopp dette mtp. hvor mye væske og hvor mye tørt som er i. Om du vil lage amerikanske pannekaker anbefaler jeg å google etter en oppskrift på nettopp dette. Bakepulver kan sikkert hjelpe deg litt på vei, men det er ikke sånn at å bare pøse på med bakepulver gir mer og mer tykke/fluffy pannekaker, hehe 🙂. Som minikrølla over meg sier, er det flere av disse amerikanske pannekakeopppskriftene som har stiv eggehvite i oppskriften, og de er som regel veldig gode 🙂 Jamie Oliver sin oppskrift på amerikanske pannekaker er veldig god, og også faktisk naturlig sukkerfri, anbefaler deg å prøve!
AnonymBruker Skrevet 22. august 2021 #4 Skrevet 22. august 2021 Det skal være en spiseskje bakepulver Anonymkode: 5b667...c80
Arkana Skrevet 22. august 2021 #5 Skrevet 22. august 2021 Det høres ut som det er litt lite. Jeg ville brukt mer bakepulver, men for mye bakepulver gir en bitter smak (og gjør ikke baksten mer luftig heller, den eser seg gjerne opp først og faller deretter sammen) så det finnes en grense. Jeg pleier å bruke denne oppskriften, alltid fornøyd med resultatet. 300 g hvetemel 5 ss sukker 4 ts bakepulver 1 ts salt 7 ss olje 2½ dl skummet kulturmelk (det nærmeste vi kommer buttermilk/kjernemelk) 2 dl vanlig melk 2 egg Visp alt sammen og stek. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå