AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #1 Skrevet 20. august 2021 Hei. Jeg elsker å spise kyllinghjerter. Og kjøpte nettopp 2 kg fra Holte gård. Jeg pleier å tilberede de på denne måten: Steker de i stekepanna med solsikkeolje. Etter å ha stekt de helt har jeg en god del hakket vårløk i panna og noen fedd hvitløk. Steker det litt til og så har i noen ss soyasaus. Serverer de som regel med ris eller potetmot. Og alltid salat ved siden av. Ønsker gjerne å prøve noe nytt. Del gjerne din oppskrift 🙂 Anonymkode: d834a...08b
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #2 Skrevet 20. august 2021 Visste ikke at det var en ting engang 😶 hørtes spennende ut! Anonymkode: 86a5d...334
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #3 Skrevet 20. august 2021 Renser de. Kokker opp salt vann og heller det over hjertene. Lar stå en time to. Steker de i panne med masse smør, hvitløk og timian. Lar de hvile i noen minutter før jeg deler de i to. Server de med solbær saus, soppmajones, og salat 😊 Anonymkode: f7459...909
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #4 Skrevet 20. august 2021 Æææææææsj! Like ekkelt som moste lunger jo! 🤮 Anonymkode: 581f7...e0e 1
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #5 Skrevet 20. august 2021 Marirenes med resten av innvollene i søpla. Anonymkode: 29a44...a62
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #7 Skrevet 20. august 2021 Grillet på spyd? Har fått dette i Brasil en gang. Fint at folk spiser mer uvanlige deler av dyret 👍🏻 Anonymkode: 6fc8f...337 1
AnonymBruker Skrevet 21. august 2021 #8 Skrevet 21. august 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Æææææææsj! Like ekkelt som moste lunger jo! 🤮 Anonymkode: 581f7...e0e Spiser du andre deler av dyr? Hvorfor er det mer eller mindre ekkelt? Det er jo muskler du spiser, og hjertet er bare en kraftig muskel. Har bare fått det servert på restaurant - kjempegodt! så har dessverre ikke noe å bidra med i tråden? Men et tips jeg ofte bruke er å google på engelsk når jeg skal lage ting som ikke er så vanlig å spise i Norge. Anonymkode: 8236a...56f 1
LittDiva Skrevet 21. august 2021 #9 Skrevet 21. august 2021 En veninne lager en slags tikka masala saus, og tror hun steker hjertene før sausen skal over. Ris til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå