Gjest Gjest Skrevet 21. september 2005 #1 Skrevet 21. september 2005 Kan man fryse sjokoladekake med glasur uten at den blir vassen og ekkel når den tiner igjen?
Gjest Gjest Skrevet 21. september 2005 #2 Skrevet 21. september 2005 Noen glasurer kan fryses uten at glasuren tar skade av det. Da du ikke skriver hva oppskriften din består av, vil jeg annbefale deg å lage en kake som forsøk. I hverstefall vil den bare se litt anderledes ut men smake like godt. Alle mine oppskrifter går fint å fryse, men noen kan "svette litt" om det er mye ren sjokolade i den eller den blir fryst ned før den er avkjølt skikkelig. Lykke til
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå